Абе вие двамата що не си организирате една среща у Своге, па да живо да намерите кой котел и горелка са нужни 

пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа: ...Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!!![]()
пон окт 01, 2018 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:Е, дееее, пе съм спал щот бях нощна и довечера пак съм, пък и не съм казал, че мнението ми е миродавно, и не се засягам, просто според входящата информация ми се заформя нещо такова и да най вержятно 20 ще и стигне, ама трябва сметка за топлзагуби при - 20,де да знам в Своге как е зимата.пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа: ...Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!!![]()
Като гледам и ако не бъркам, темата набъбна с 8 страници за малко повече от денонощие. Това е показателно, рейтинга са дига /на форума/, някои не са спали, хъркането е намаляло, други тихичко си гълтат Простамола, а домакините доволни.....щастие неземно.
"Въх ма Божке" е лаф в североизточна България, па може и по разпространен да е. Израз на удивление, изненада.
Румба, нищо не съм рекъл за сидимнайси киловата. За двайси грейковски съм сигурен, чи ши стигнат.
Мисля дека 35 ши извикат доста женски псувни.
пон окт 01, 2018 6:36 pmRumen72 написа:Нямам поглед над котлите им, не мога да дам мнение, иначе може на ти, не съм свенлив,може и снимкипон окт 01, 2018 5:48 pmelektra7777 написа:Нали може на ти? ;)пон окт 01, 2018 5:47 pmelektra7777 написа:Руменеее, тук ли си?! Въпреки, че вече ме орентирахте, един Господин ми предлага котли на Алекстерм... Нещо да ми кажеш по въпроса, моля?!
Грешка на телефона, корегирах я. Нищо не си изпуснал, споко!
![]()
пон окт 01, 2018 7:10 pmelektra7777 написа: Еха, някой ме е повишил в длъжност Специалист!!! ХахаааТова сигурно става автоматично, като си много активен във форума. Все тая, развесели ме!!! Лека за сега от мен хора, по-късно я се включа, я не!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: