• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 33
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Абе вие двамата що не си организирате една среща у Своге, па да живо да намерите кой котел и горелка са нужни :mrgreen:
пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа:
...
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!! :lol:
Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Като гледам и ако не бъркам, темата набъбна с 8 страници за малко повече от денонощие. Вече девет и нещата ескалират в опасен рецидив. Това е показателно, рейтинга са дига /на форума/, някои не са спали, хъркането е намаляло, други тихичко си гълтат Простамола, а домакините доволни.....щастие неземно.
"Въх ма Божке" е лаф в североизточна България, па може и по разпространен да е. Израз на удивление, изненада.

Румба, нищо не съм рекъл за сидимнайси киловата. За двайси грейковски съм сигурен, чи ши стигнат.
Мисля дека 35 ши извикат доста женски псувни.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон окт 01, 2018 6:51 pm, променено общо 1 път.
Rumen72 - специалист
пон окт 01, 2018 6:43 pmkalin72 написа:
Абе вие двамата що не си организирате една среща у Своге, па да живо да намерите кой котел и горелка са нужни :mrgreen:
Много ми е далече, пък и имам задръжки. :-D :-D
Rumen72 - специалист
пон окт 01, 2018 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон окт 01, 2018 6:18 pmelektra7777 написа:
...
Силно се надявам да не ми се налага много да ви досаждам, след като си купя. И не съм Божка!!! :lol:
Да не ти пука! На който му е досадно, няма да чете и пише.
Като гледам и ако не бъркам, темата набъбна с 8 страници за малко повече от денонощие. Това е показателно, рейтинга са дига /на форума/, някои не са спали, хъркането е намаляло, други тихичко си гълтат Простамола, а домакините доволни.....щастие неземно.
"Въх ма Божке" е лаф в североизточна България, па може и по разпространен да е. Израз на удивление, изненада.

Румба, нищо не съм рекъл за сидимнайси киловата. За двайси грейковски съм сигурен, чи ши стигнат.
Мисля дека 35 ши извикат доста женски псувни.
Е, дееее, пе съм спал щот бях нощна и довечера пак съм, пък и не съм казал, че мнението ми е миродавно, и не се засягам, просто според входящата информация ми се заформя нещо такова и да най вержятно 20 ще и стигне, ама трябва сметка за топлзагуби при - 20,де да знам в Своге как е зимата.
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 6:36 pmRumen72 написа:
пон окт 01, 2018 5:48 pmelektra7777 написа:
пон окт 01, 2018 5:47 pmelektra7777 написа:

:-D Грешка на телефона, корегирах я. Нищо не си изпуснал, споко! :lol:
Руменеее, тук ли си?! Въпреки, че вече ме орентирахте, един Господин ми предлага котли на Алекстерм... Нещо да ми кажеш по въпроса, моля?!
Нали може на ти? ;)
Нямам поглед над котлите им, не мога да дам мнение, иначе може на ти, не съм свенлив,може и снимки :-D и селфита става :-D :-D
[/quote]

:lol: :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
пон окт 01, 2018 6:31 pmRumen72 написа:

Мислиш ли че щи и стигнат 17 кв.,
200% котел на пелети 17кВт ще стигнат за 80м2, дори и на отворени прозорци! Но може и 40кВт да се сложи, с буферче, малко помпички, може и HW, Ladomat... В съседни теми се обсъжда :wink:
elektra7777 - специалист
:-D :-D :-D с :-D :-D :-D
пон окт 01, 2018 6:48 pmRumen72 написа:
пон окт 01, 2018 6:43 pmkalin72 написа:
Много ми е далече, пък и имам задръжки. :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D
elektra7777 - специалист
Ай ся, без нервички и то пък заради мен. :razz: Който иска да помага с мнение, който не-не. Но и аз не мисля да рискувам с 17kw, в никакъв случай! Иначе принципно всичко може!!! Ай НАЗДРАВЕ на всички, жалко само, че нямам бира... Хах :partyman:
elektra7777 - специалист
Еха, някой ме е повишил в длъжност Специалист!!! Хахааа
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 7:10 pmelektra7777 написа:
Еха, някой ме е повишил в длъжност Специалист!!! Хахааа
Това сигурно става автоматично, като си много активен във форума. Все тая, развесели ме!!! Лека за сега от мен хора, по-късно я се включа, я не! :supz:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 33

Тема "Съвет за котел дърва,въглища/пелети слънчогледови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: