• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 65
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
съб сеп 29, 2018 9:13 pmzaid1127 написа:

Ало, внимавай какво говориш. Като те гледам си виждал Автомат само на картинка.
Май и на двама Ви с Лазар, са Ви отрязали квитанциите от Ерато, та затова се скъсвате да плюете по котлите им.
Че къде видя бе нашия да плюя по котлите на Ерато? Казах, че 30v2 е първия Бг котел, на който съм мерил 93% ефективност, а Грейко е втория. Казах, че да монтираш такъв котел на 100м2 жилище е знак за липса на подходящи предложения. Това е все едно да си джидкаш из града със Сканията и да се мъчиш да доказваш, че става за всичко
filmatoplo - майстор
Продуктите на Ерато са супер но не и тези които изброих-свободен съм да преценям кое е по доброто.Например -Пелетерма ,Даконерата,Лонгтайма все червената версия са супер- за разлика от сивата :) .
zaid1127 - специалист
нед сеп 30, 2018 4:07 pmfilmatoplo написа:
Продуктите на Ерато са супер но не и тези които изброих-свободен съм да преценям кое е по доброто.Например -Пелетерма ,Даконерата,Лонгтайма все червената версия са супер- за разлика от сивата :) .
На този какво му е, сив е не е от "червената серия":
https://ecotherm.bg/project/bisolid-automat/

Хайде да си подкрепиш изказването с факти !!!!
kelesha - напреднал
пет сеп 28, 2018 2:17 pmfilmatoplo написа:
Нали ви писах че тези котли не са хубави ,че и горелките -камоли да работят комбинирано .Веднъж само се подлъгах че го предложих на един човек -след това ми идваше да му купя друг котел като видях какво дърво е ама свърши тя :) .
Много ми е интересно с какво и как си го подлъгал тоз човечец , и какво не му е хубаво на котела ?????
я ми обесни че аз нещо не разбрах само защото е сив ли си на това мнение ???
и защо не работят комбинирано ????
разясни на другите
Virtex - майстор
Ако може финансово заинтересуваните пишещи и защитаващи продуктите на Bisolid да бъдат по-внимателни с обръщенията и агресията спрямо другите участници :)

Става дума специално zaid1127 и kelesha. Също така дано не работят с клиентите така, както пишат из форума...
kelesha - напреднал
пон окт 01, 2018 1:34 pmVirtex написа:
Ако може финансово заинтересуваните пишещи и защитаващи продуктите на Bisolid да бъдат по-внимателни с обръщенията и агресията спрямо другите участници :)

Става дума специално zaid1127 и kelesha. Също така дано не работят с клиентите така, както пишат из форума...
Така първо не съм бил агресивен към никого в тоз форум - опитах се да обесня и да се обоснова в меннието ми е , което е написано във ФОРУМ за мнения :)
Второ с клиентите си работя супер исмело мога да кажа и да защитя всяка една своя думя както пред тях , така и тук за всяко едно мое изказване
Трето моля те , ако имаш да споделиш опит направи го :)
Лек ден ти пожелавам
zaid1127 - специалист
пон окт 01, 2018 1:34 pmVirtex написа:

Не случайно участвам в този форум с ник и нямам намерение да разкривам кой съм. Не разчитам на НИКАКВИ продажби чрез форума. Ама много ме дразнят онези с пенкелера Грейко, дето става за навсякъде и още не прочели за какво питат бързат да пишат "..вземи си Грейко." Пък то посредствена работа. :partyman:
N.Petkov - специалист
По темата- зарових се в информацията за тези котли и се оказва че новият Pelletherm MARATHON е същият като Bisolid Saver Automat.:

Прикачен файл:
GreenEco-Therm-™PELLETHERM-MARATON-01.jpg
Разликите са че червения е качен на кутия, има цял капак, горелката май е същата но с по добро управление/да кажат спецовете/ има опция за интернет модул иначе тялото е еднакво. И с 90 лв. по евтин. А въпросът е ще мога ли да го ползвам комбиниран като автомата :?
Според мен червеният е по изгоден вмомента :wink:
filmatoplo - майстор
Само го купи този сив автомат да видим .
N.Petkov - специалист
сивия и червения с еднаква вътрешност?????
като ги гледам само дизайнерски разлики.
Въпросът ми беше да ли да взема червеният, че е с по-хубава горелка и да го карам комбинирано :?
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 65

Тема "пелетен котел Bisolid SAVER C" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: