пет окт 05, 2018 9:48 pmAtanas66 написа: Аз съм я свързвал тая печкаПрочети какво ти бях написал.! Явно ще пада местене !! ☺

пет окт 05, 2018 9:50 pmvlax написа: Прочети какво ти бях написал.![]()
vlax написа: Тогава викни някой,който разбира от токове,разкачаш до и от ел таблото и закриване на партидата.А ти как разбра, че монофазните консуматори не са разпределени между трите фази, та закри партидата![]()
пет окт 05, 2018 10:06 pmiliya_i написа:Казах за трифазната партида,все пак човека няма да остане без захранване я.пет окт 05, 2018 9:50 pmvlax написа: Прочети какво ти бях написал.
vlax написа: Тогава викни някой,който разбира от токове,разкачаш до и от ел таблото и закриване на партидата.А ти как разбра, че монофазните консуматори не са разпределени между трите фази, та закри партидата![]()
![]()
Аз не мога да съм толкова категоричен само от две думи, които разкриват 2% от ситуацията.
пет окт 05, 2018 11:49 pmfox_vt написа: Бах мааму за един контакт кво стана. Изолираш две от фазите с изолирбанд останалата фаза и нула към контакта. А на всички в темата да обяснят как ще се опече някой на другите две фази които ще останат в конзолата на контакта скед като изобщо бъркането в контакта е опасно за невежитеТочно за това , тези сълзи от смях , да не станат кървави сълзи от нещастието на някой у дома , затова да премахне този кабел!. Какво го плашите човека дали убит от монофазен трифазен или някакъв ток все тая ,на плочата няма да има значение. Автора действай смело. Закриване на партидата .... боже колко мъка в раздела....
съб окт 06, 2018 7:06 amshotik написа:И аз да кажа "Бах мааму".пет окт 05, 2018 11:49 pmfox_vt написа: Бах мааму за един контакт кво стана. Изолираш две от фазите с изолирбанд останалата фаза и нула към контакта. А на всички в темата да обяснят как ще се опече някой на другите две фази които ще останат в конзолата на контакта скед като изобщо бъркането в контакта е опасно за невежитеТочно за това , тези сълзи от смях , да не станат кървави сълзи от нещастието на някой у дома , затова да премахне този кабел!. Какво го плашите човека дали убит от монофазен трифазен или някакъв ток все тая ,на плочата няма да има значение. Автора действай смело. Закриване на партидата .... боже колко мъка в раздела....
Не са един и два случаи , когато деца , а и възрастни са били покосени от ток от така немарливо оставени кабели под напрежение!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: