Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Ръчен циркуляр за метал. Цената му е добра, ако е здрав си струва паричките https://bazar.bg/obiava-21576963/rachen ... ar-pendola
kuger - майстор
ср авг 22, 2018 10:08 pmпишман_майстор написа:
Ръчен циркуляр за метал. Цената му е добра, ако е здрав си струва паричките https://bazar.bg/obiava-21576963/rachen ... ar-pendola
Доста грамотно е направил обявата!
bulhomes2 - майстор
И що да е за метал? В обявата па пише "пендула", ма и от пендула е далеко. Иначе му е хубава цената и за обикновен ръчен циркуляр (какъвто си е).

Хм. Попрочетох, че ги дават за метал с тия обороти и диск. Явно съм се заблудил от циркулярите с по-големи дискове, че трябва да са по-бавнооборотни.
Virtex - майстор
Къде в обявата пише "метал" ? :)
пишман_майстор - майстор
Никъде. Просто съм запознат с някои специфични инструменти . Самият аз работя с такъв тип машини ( е друга марка са, хитачи, но това не е важното в случая ) . Това, че продавача не е съвсем наясно какво продава и как да го опише , мисля, че не е наш проблем.
Конструктивно такъв тип циркуляр е с доста масивен редуктор , предполагам дори и китайските вариации не правят изключение. С 1/3 до 1/2 по-малко об. в мин спрямо "стандартен". Дръжката отзад масово е в една равнина с диска , докато тези за дърво- много рядко са така. Имат и други характерни и отл.белези . Плочата на основата е тясна , често е от неръждаема ламарина ( марковите) . И т.н. и т.н. Който е работил с такъв тип , му е ясно за какво да го ползва :).
П.п. порових спец за тоя циркуляр. Дават му 8мм дебелина на рязане на метал.
stefanjor - специалист
Попаднах на това намаление в Емаг.
Надявам се не е проблем, че не е от OLX
Акумулаторна бормашина Steinhaus, PRO-CD144X, 14.4 V 1.3 Ah Li-Ion, 30 Nm - 55 лв.
https://www.emag.bg/akumulatorna-bormas ... mpid=79628
пишман_майстор - майстор
Нелошо предложение https://bazar.bg/obiava-22923701/profes ... ht-se-disk
ако се махне горния плот , да се сложи/направи подходящ капак да не е открит диска ( предлага се и като оригинален аксесоар/резервна част от производителя ) , си имате един "вечен" циркуляр , тип пендула . Тиха работа, прецизни отрези и няма умарянка . Ширината на отрязване при 90гр е мисля около 14-ина см ( така ми остана в акъла ) .

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: