• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
пон окт 08, 2018 6:40 pmmironcho написа:
това нещо не е защита, а управляем изключването и не става за защита от понижено напрежение.
Кое нещо? Това от първия пост или това от сбърканата снимка на shadow__01 ???
Ако говориш за тва от първия пост значи CHINT лъжат кат дърти ман...али. :-D
:partyman:
mironcho - специалист
мъже и да съм в грешка. Chint S9 от втората снимка е дистанционен изключвател. Сега обърнах внимание, че на първата снимка е V9. което наистина е МНЗ
kuger - майстор

V9 (минималнонапреженов изключвател за(NB1,NB1L)
Приложение:
Защита на товара при понижаване на напрежението(между 70% и 35% от номиналната му стойност).
Аварийно спиране с положителна логика (устройствата изключват, когато няма напрежение), подобно на
бутон.
Индикация за позицията на контактите на устройствата
само след автоматично изключване на миниатюрните автоматични прекъсвачи и автоматичните
прекъсвачи с дефектнотокова защита поради претоварване или късо съединение.

Това е от каталога на Chint.
Захранва се с фаза и нула, мисля че няма значение кое къде да се свърже. Въздейства механично в/у лостчето на авт. прекъсвач.
bube760205 - специалист
пон окт 08, 2018 8:05 pmkuger написа:

Приложение:
Защита на товара при понижаване на напрежението(между 70% и 35% от номиналната му стойност).
Аварийно спиране с положителна логика (устройствата изключват, когато няма напрежение), подобно на
бутон.
само след автоматично изключване на миниатюрните автоматични прекъсвачи и автоматичните

Захранва се с фаза и нула, мисля че няма значение кое къде да се свърже. Въздейства механично в/у лостчето на авт. прекъсвач.
Благодаря !
valentino76bs - майстор
пон окт 08, 2018 8:05 pmkuger написа:

Приложение:
бутон.

Не действа там има си друг чоп(влиза отстрани на Ап то) който изключва АП-то .Всички такива допълнителни неща са така.
kuger - майстор
Не шия, ами врат, по-горе в темата се обсъждаше точно този чоп.
valentino76bs - майстор
вт окт 09, 2018 7:01 pmkuger написа:
Не шия, ами врат, по-горе в темата се обсъждаше точно този чоп.
Не говоря за този който се обсъжда говоря точно за този който изключва АП-то(в зелено) . Не е синия мущук А Е ТЪНЪК МЕТАЛЕН!Даже и да го няма СИНИЯ ЧОП пак ще го събори! Виж при ръчно вдигане и сваляне е нужен!
Прикачен файл:
Прикаченият файл CHINT-S9.jpg вече не е достъпен
Прикачен файл:
CHINT-S9.jpg
CHINT-S9.jpg (21.05 KиБ) Видяна 1150 пъти
hidrazin - майстор
вт окт 09, 2018 11:13 pmvalentino76bs написа:
...Не говоря за този който се обсъжда говоря точно за този който изключва АП-то(в зелено) . Не е синия мущук А Е ТЪНЪК МЕТАЛЕН!Даже и да го няма СИНИЯ ЧОП пак ще го събори! Виж при ръчно вдигане и сваляне е нужен.
Споко бре... БУБЧО760205 е нумберо уно. Човеко трепе и око не му трепва... :-D
:partyman:
P.S. Аман от малоумници с незавършен 6-ти клас...
  • 1
  • 2

Тема "Защита от ниско напрежение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: