От мобилни телефони до цифрови камери
USP - напреднал
Имам цифров фотоапарат Canon A 570 IS. Мога да свалям от него на компа снимки. Обаче обратното не мога. Дали няма някоя програмка дето да ми реши проблема. :? :?: Много ще се радвам ако някой ми помогне.
velsi - Почетен майстор
Не ти трябва програма, а четец на карти. Намират се за около 20-тина лева.
USP - напреднал
Благодаря, ще действам по въпроса. Между другото нали завчера те питах на ЛС за профили. Поръчах Профилинк. Другата седмица трябва да монтират и ще докладвам дали съм доволен.
mitcd - специалист
Ако компа познае фотоапара като сменяем диск не би трябвало да имаш проблем.Ако искаш да качиш снимки от компа на фотоапарата и от него да ги разглеждаш пак може ,но трябва да ги конвертираш на такъв формат и резолюция която подържа фотоапарата.
USP - напреднал
Не ще да го познае като сменяем диск. Познава си го като фотоапарат. А аз се опитвам да кача снимка която съм свалил от него. Така че не би рябвало да има проблем с размера.
Wishmaster-ruse - специалист
Разпознава го и като диск но явно заради софтуера дето си качил не ти вади икона.
Трябва и когато го закачиш да ти тръгне авторъна и да те пита как да го отвориш в папка ,слаидшоу и другите такива.
Програмата която е на диска е само за сваляне от апарата и затова не съм я сложил моята с моя фотоапарат съм си прекарвал и Мр3 даже със кабела бях на гости и си нахвърлях на картата музика и в нас си я извадих.
Duke_BG - специалист
ако е с SD карта решението ти струва 3.80 лв
в стемо видях такава джаджа USB -> SD
mitcd - специалист
Duke_BG - Колко стари теми можеш да изкараш ???

Тема "Има ли програма?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: