Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
laviatan - напреднал
пуснах тема в друг раздел но после видях че мяи тук е по -удачно и може да греша и да дублирам темата но просто търся някои да помогне-Купих си телефон които е докаран от Дубаи с две карти телевизор и куп глезотии-проблема му е следния през няколко часа спира да звъни с мелодията мп3 избрана от мен и на едната карта звъни с някаква мелодия негова си а на другата карта минава само на вибрация-като влезеш в мн3 плеъра не се чува и там звук както и на тв-то. Някои път след известно време си се оправя, а ако го рестартнеш се оправя , както и ако му зададеш -свържи двете карти,при което пак се рестартира. Забелязах маи че в момента на зареждане не го прави този проблем!!!-моля помогнете защото заради този телефон си продадох двата апарата и сега ако стане нещо пак трябва да купувам 2 телефона
модела ми е някакъв ZD T300 Sad
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
naB4o - специалист
Аз лично съм много скептично настроен към тези боклуци :) макар че майка ми има такава кошница :)

Според мен проблема е че може хората да са вкарани в някои групи, и в зависимост на коя карта ти звънят от там да има промяна в тона на звънене.
Пример: Ана ти звъни на мтелската със някакъв див кючек, а не глобулската ти не си я вкарал в групи и ти звъни с обикн. мелодия... или просто има грешка в самия софтуер на телефончето, което няма да ме учуди :)
Duke_BG - специалист
виж какво съм ти написал в другата тема
пробвай с други карти или размени картите

Тема "проблем с китаиски телефон с 2 карти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: