• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
ibogdanov - специалист
имам следното питане.. някой ползва ли въпросните инструменти и какви са впечатленията от тях.

http://www.tehnoevropa.com/dwtmachines.html

това е сайта на един от магазините където се предлагат.
цените не са високи и дават една година гаранция.
имам нужда от разни инструменти и се чудя до колко тези са читави и стават за работа.
escutcheon - специалист
Имам перфоратор DWT.За домашни нужди е добър, но въпроса със сервизирането е изключително връткав. През последния месец от гаранцията ми се свършиха четките- нещо, което аз не се сетих да проверя и бях овикан и нахранен :lol:
velsi - Почетен майстор
Имаме такава дрелка. Малко е слабичка като ватове, но за сега се държи. Но и ние не я товарим особено.
masterval - майстор
Доколкото знам, това е китайска серия инструменти, която външно вапомня известни марки, слаби части, обикновено сервизирането им е екзотично - пращат те в Казичене, където сервизът от две години не поддържа марката.
Но за малко работа стават, също подобни има н магазина на Ботевградско шосе на В-ри Груп, там обаче има и сервиз.
ibogdanov - специалист
хм... имах намерение да взема циркуляр и зеге от тях !!! но май ще се бръкна за нещо по-надеждно. Аз разговавях една кака в нещо като офис-магазин в Надежда срещу Билла. Хорара бяха много любезни и видимо слабо запознати. На въпроса ми дали имат ножове с вътрешен чембер за рязане на плоскости, ме гледаха доста опулено и получих стандартната реплика - "Ми аз малко не разбирам точно от това.... те колегите получават стока... "
така и не се показа никой от колегите.
arihtev - специалист
здр колега аз имам две машини на тая марка знам за тях че са германски имам значи ръчен цирколяр и лентов шлаиф и и засега съм доволен от тях не че ги ползвам птофесионално пък такъв диск където търсиш ако съм разбрал правилно за ламинат вземах от практикер на бош е срещо 40лв вземах ги наи вече че не са скъпи и уш германски да ги пробвам
maroka - специалист
На въпроса ми дали имат ножове с вътрешен чембер за рязане на плоскости, ме гледаха доста опулено
На така зададен въпрос...във всеки един магазин ще те погледнат треснато :roll:

Все пак хорицата продават сума ти консумативи, не знаят точно 100% от поддържаните за всеки артикул.

Иначе по темата: марката не ми е позната...инвестирай повечко пари и си купи нещо, което да си използваш с години, а не само да се разправяш с гаранционни сервизи.

За циркуляра: лидера е един - FESTO. Невероятна машинка, в комплект с 2 линеала ако си ги купиш разбира се.

За зегето избора ти е по-голям: зависи колко често ще го ползваш и за какво. Като започнеш от зелената серия на BOSCH (оптимален вариант за цена и качество), минеш през METABO, MAKITA......и така пак до FESTO.
Навремето имаха даже комбиниран куфар за циркуляр и зеге...с подходяща отстъпка.....не знам дали още е така ;)
solo5 - майстор
masterval написа:
Доколкото знам, това е китайска серия инструменти, която външно вапомня известни марки, слаби части, обикновено сервизирането им е екзотично - пращат те в Казичене, където сервизът от две години не поддържа марката.
само не разбрах защо трябва да ходиш до сервиза :?
връчваш им я в магазина и да се оправят и си има срок в който трябва да я отремонтират иначе трябва да върнат парите :-D
ако не искат да я вземат звъниш на КЗК и после те молят пак да отидеш, че нещо са се объркали :lol:
skrijo - специалист
Здравйте .Някой да има впечатления от ъглошлайф на DWT :?: http://www.tehnoevropa.com/dwtmachines.html
  • 1
  • 2

Тема "Инструменти DWT ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: