съб окт 20, 2018 3:58 pmfilmatoplo написа: Няма ли нещо с по тесен диапазон 10-15 волта -между 220-230 вТе това дето предлага Евгени си е дори с по-тесен диапазон. Само че 40A 12VDC си е сериозно захранване.![]()
съб окт 20, 2018 9:45 amТрифон П.Трифонов написа: Филме, познавам трите каки лично.....еееее почти. Сяка година им нося по някоя платчица с цветя и бонбони. Натурела е яка работа. Петьо, от Поморие, също е много точен.+1 за Натурела. Тази сутрин пиейки кафе им драснах един e-mail с няколко от моите болки по онлайн управлението на Star-чето и няколко часа по-късно бях изключително учуден лично Управителя им да ми отговори, и то в събота. Използвам случая да поздравя публично г-н Атанас Атанасов за невероятния професионализъм.
Та се оказа, че от Грейко са пожелали от тях да заключат възможността клиентите сами да си настройват параметрите свързани с конфигурацията и горивните процеси в техните уреди и по този повод от Натурела са изключили менютата за системни настройки и настройки на горивото от системата за дистанционен мониторинг за Грейко уредите?! Шок и ужас!!! Утре ще вземат да ни спрат и възможността да ги настройваме от самата горелка. Ха сега някой да ми обясни защо ме прекараха така, това беше една от основните причини са си сменя RB20-то с RB20 Star. Господа от Грейко, чувствам се излъган!