jivuzun написа:.... Перфоратор си имам (Makita 2470 и един вече мъртъв Sparky 261 e, ....Не ме плаши

Как го умъртвихте?
jivuzun написа:.... Перфоратор си имам (Makita 2470 и един вече мъртъв Sparky 261 e, ....Не ме плаши
velsi написа:Да бе и дай сега като продаваш Макита всички други не стават, така ли? Аман от тарикати търговци. Ти колко си работил с Макитите дето ги продаваш? Колко си изкъртил или пробил? Аз пък Макита перфоратор няма да си купя никога! Работил съм и с двете марки и с Бош и с Макита и то със напълно съпоставими модели. И твърдя, че перфораторите на Бош са по-добри. Не отричам, че има инструменти, при които Макита са по-добри, но за перфораторите, колкото и да ти е тъжно, не е така. Бях написал доста по-друго мнение, защото ехидния и подигравателен тон в изказването ти силно ме подразни, но го промених.Подкрепям напълно мнението на velsi. И аз съм работил с двете марки но Bosch-а определено беше по добрия къртач при равни условия.
ESPACE написа:Я колегата Velsi да уточни модела на Бош и Макита за да бъдем по на ясно какво сравняваме щото и аз знам един голф дето много бяга ама 1.4 или 2.0 ли беше...само знам че беше син а не зелен(голфа)......Какво значи по добър перфоратор.......Аз например продължавам да твърдя че спарки перфоратор от онези жълтите пробива по добре от макита 2440...въпреки ТТ данните да са в полза на макитата....Миналата седмица колега ми звъни че на ул.Богомил в Пловдив неможе 40 мин. да пробие една стена на апартамент и да прекара кабел през шайба...опрял в арматура и така 40 мин........с 2440 макита......с спаркито и в същата дупка за 1-2 мин. и бургията е отдругия край.........(пресен пример разказвам) това трябва ли да значи че спарки е по добре от Бош ?.........Не се заяждам просто а съм се спрял на модела Макита 2470 .....даже утре други ден ще ходя до колегата от томика......Аз професионално дупча всеки ден и немога да кажа точно критерий по който да сравнявам 3 модела перфоратори...Имаме и бош син някакъв но с него работи друга група и аз нямам впечатления от него ...мога само да кажа че и трите марки при неимоверни натоварвания работят здраво......и така всеки ден по няколко часа от 7-8 годиниvelsi написа:Да бе и дай сега като продаваш Макита всички други не стават, така ли? Аман от тарикати търговци. Ти колко си работил с Макитите дето ги продаваш? Колко си изкъртил или пробил? Аз пък Макита перфоратор няма да си купя никога! Работил съм и с двете марки и с Бош и с Макита и то със напълно съпоставими модели. И твърдя, че перфораторите на Бош са по-добри. Не отричам, че има инструменти, при които Макита са по-добри, но за перфораторите, колкото и да ти е тъжно, не е така. Бях написал доста по-друго мнение, защото ехидния и подигравателен тон в изказването ти силно ме подразни, но го промених.Подкрепям напълно мнението на velsi. И аз съм работил с двете марки но Bosch-а определено беше по добрия къртач при равни условия.
pesho написа:Марката е една-MAKITA.90% от перфораторите в UK-то са Макита.Нема Bosch,па DeWalt-изобщо.Стискай очи и взимай Макита-за къвто и инструмент да било.Да ни споменаваш после с хубаво..Абсолютно съгласен .в UK марката е една и тя е МАКИТА...да не заблуждаваме останалите хора просто с Бош или девалт....там всичко е макита.....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: