• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Да тук няма Скрапер :? :) Някой да се сеща -че си купуваш 18ка и от това меню си я правиш 25ца :wink:
venyfill - напреднал
пон окт 22, 2018 2:57 pmfilmatoplo написа:
:) Някой да се сеща -че си купуваш 18ка и от това меню си я правиш 25ца :wink:
Според мен и 35 цата е със същата горелка, просто си играят със софтуерните настройки. Предвид опциите в менюто. Не вярвам, че някой за нашия дребен пазар ще се набутва да прави разни модели на тази горелка. Е котела е с 10 литра и някакви сантиметри по-висок съответно за 35 kW, но горелката със сигурност е същата и за трите...
:-D :-D
filmatoplo - майстор
35цата има друг вентилатор но все тая
venyfill - напреднал
пон окт 22, 2018 3:19 pmfilmatoplo написа:
35цата има друг вентилатор но все тая
Нормално, там по-голямата мощност иска повече въздух... :partyman:
filmatoplo - майстор
Не го вярвам защото при Грейко и Фероли с един и същ вентилатор работи от 5 до 55 киловата ,че и още може. Инженерите така са решили .
huntered - специалист
пон окт 22, 2018 10:40 amvenyfill написа:
и останалите три подменюта.... подрежда ги отзад напред...
Тази опция според мен е за вентилатора при почистване. Можеш да пробваш поне ако промениш стойностите дали ще повлияе на проблема ако не е за вентилатора.
huntered - специалист
пон окт 22, 2018 9:44 pmfilmatoplo написа:
FW- какво е .
:? Разсъждавам на глас. Може би нещо като fan ... Нали при почистването се обдухва горелката. Може и да означава и first way. Предположения мои :?
venyfill - напреднал
Обадиха ми се от фирмата по поддръжка утре ще дойдат да видят, споменаха за нова платка, ако не може да се оправи това, т.е. ще турят оборотна а тая ще я ремонтират... Та ще видим каква е работата утре.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50

Тема "Котел pelletherm 18v4 lt и горелка gp 18_sc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: