съб окт 13, 2018 7:38 pmtsenkov написа: Подобна глупост не очаквах, ама от чирак какво да очакваш.... 21век и каменна мелница?А пък аз очаквах точно такава тъпа реакция от фатмак.

съб окт 13, 2018 7:38 pmtsenkov написа: Подобна глупост не очаквах, ама от чирак какво да очакваш.... 21век и каменна мелница?А пък аз очаквах точно такава тъпа реакция от фатмак.
съб окт 13, 2018 10:10 pmЧираче написа: А пък аз очаквах точно такава тъпа реакция от фатмак.Ама сериозно ли е фатмак? Подозирах, ноооо...
нед окт 14, 2018 9:27 pmЧираче написа: Тая вечер зърното пристигна. И пробвахме мелницата. За 45 минути смля с перфектно качество 10 кг брашно. Ако някой желае прясно смляно брашно от Лимец, или зърно, да ми пише на ЛС.Това голяма мъка ще е . Близо 13кг/час!!! С каква ли цена ще излезе брашното? С тази мелничка най вероятно можеш да си приготвиш брашно за в къщи , но не и за пазара.
пон окт 22, 2018 10:03 pmstilnik написа: [Това голяма мъка ще е . Близо 13кг/час!!! С каква ли цена ще излезе брашното? С тази мелничка най вероятно можеш да си приготвиш брашно за в къщи , но не и за пазара.Въобще не представлява проблем времето за мелене. Мелничката мели половин час, и половин час почива за охлаждане на двигателя. Големите мелници оскъпяват брашното от дребния производител с 1 лв/кг брашно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: