Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте имам нужда от съвет.Имам Алба Б от този отоплителен сезон ми прави впечатление,че работи само на първа степен на студена камина включвам auto,и не се променя нито пламък нито температура на изходящи газове.Упътиха ме да почистя шлауфката на пресостата.Моля ви помагайте сега е добре но ще дойде по голям студ
jabata - специалист
След като дори и на студена камина работи само на минимална мощност, проблема ще да е в настройките, или самия контролер. Незнам кой ти е дал съвет за пресостата, ама ще да е бил "Гоуем Експерт"
P.S камината е настроена да модулира по вода, а не по стайна температура предполагам? А каква е температурата на водата?
чет окт 25, 2018 1:58 pmjabata написа:
След като дори и на студена камина работи само на минимална мощност, проблема ще да е в настройките, или самия контролер. Незнам кой ти е дал съвет за пресостата, ама ще да е бил "Гоуем Експерт"
P.S камината е настроена да модулира по вода, а не по стайна температура предполагам? А каква е температурата на водата?
Здр колега камината модулира по вода да,на 66тия градус камината гасне.Единстеенатс корекция която мога да направя е като променя качество на пелетите в момента е на "3" което отговаря на най качествени пелети като променя на "1" се усилва пламъка настройките и никога не са бутани с фабричните си е.опитахс се да ме убедят че системата ми е малка тя вярно е около 70 литра и за това правела проблем но не ми се вярва
Virtex - майстор
Има тема за Екоспар, може да се пише там

viewtopic.php?f=10&t=55467

Тема "Екоспар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: