• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
ср окт 24, 2018 8:54 amnikolson написа:
ср окт 24, 2018 8:11 amkozl написа:
Пък на вси отгоре и мастилото на фискалните биляжки е изчезващо.
Понеже е термопринтер. Нагряваш (със сешоар, напр.) и о, чудо! Ще се появи.
Да ама в негатив :shock:
Прикачен файл:
fix bon vinetka.jpg
nikolov333 - майстор
Нормално.. нали при печатането и са прегорили това дето липсва. :-D
kr1100 - майстор
[quote=kozl
Пък на вси отгоре и мастилото на фискалните биляжки е изчезващо.[/quote]
[/quote]

Затова си ги копвам на принтер
grizan1980 - специалист
Здравейте , някой ползвал ли е сабленият трион от новата серия Х20. Става ли за нещо или не ? Благодаря ви !!!
hakama - специалист
Имат едно малко зеге, за 30-40лв за по-фини работи...
С голямото 800W и по-тънък нож > могат ли да се изрязват по-нестандартни отвори, кривини (без опасност от счупване)?
cat - специалист
нед окт 28, 2018 1:32 pmgrizan1980 написа:
Здравейте , някой ползвал ли е сабленият трион от новата серия Х20. Става ли за нещо или не ? Благодаря ви !!!
Новата серия ако имаш предвид тия по ръбестите подарих такъв на баща ми , реже си разпалки дъски и други неща доста го ползва и е доволен . Аз рязах с него пружини от легла понеже на таван нямаше как да работя с флекса справи се много добре с ножовка за метал .
EDI - майстор
Някой купи ли си мини риобата/триона/ от днес.Интересува ме със ситен зъб ли е или с едър.То верно, че не е баш, ама все пак само12-13 лева струва, за неотговорни неща ще стане.
grizan1980 - специалист
пон окт 29, 2018 6:56 pmcat написа:
нед окт 28, 2018 1:32 pmgrizan1980 написа:
Новата серия ако имаш предвид тия по ръбестите подарих такъв на баща ми , реже си разпалки дъски и други неща доста го ползва и е доволен . Аз рязах с него пружини от легла понеже на таван нямаше как да работя с флекса справи се много добре с ножовка за метал .

Благодаря , вчера го взех и в събота неделя ще го пробвам :cool:
miliad - майстор
пон окт 29, 2018 9:52 pmEDI написа:
Някой купи ли си мини риобата/триона/ от днес.Интересува ме със ситен зъб ли е или с едър.То верно, че не е баш, ама все пак само12-13 лева струва, за неотговорни неща ще стане.
Със ситен и удължен зъб, минимaлен чaпрaз. Листa е тънък и гъвкaв. Дори твърде плaстичен според мен. Някaк си не го виждaм дa реже в прaвa линия. Признaвaм си че нямaм опит с тaкъв вид триони. Нaй-близкото което съм ползвaл е пaсвaтел. Отделно не рaзбрaх от кaкъв тип е зaхвaтa нa листa и от къде ще се взимaт нови.
Не го купих.
nikolson - майстор
Той не е за право рязане, а за плътно рязане край основа, за да изравниш с нея.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: