• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Tony 123 - напреднал
пон окт 29, 2018 8:28 pmfilmatoplo написа:
:-D :? Пак аз- ко съм направил :wink:
Като гледам си ти
Tony 123 - напреднал
пон окт 29, 2018 8:28 pmfilmatoplo написа:
:-D :? Пак аз- ко съм направил :wink:
Като гледам си ти обаче модулация делта температура 20 задължително за да модулира иначе тръгва късно и точно свали степен и тя угасне
venyfill - напреднал
нед окт 28, 2018 5:00 pmhuntered написа:
Направи:
MODULATION
- mod.effect [%] 0:50 N:50
- mod.deltatemp 0:10 N:15(примерно) - тук съм те подвел. карах по спомени. писал съм хистерезис в предния пост

TERMOSTAT
- room + tempA 75
- хистерезис 10

така би трябвало да модулира
Няма да модулира ако:

MODULATION
- mod.effect [%] 0:100 N:100
filmatoplo - майстор
Сега съживявам една горелка GP20 от най първите на Ерато ,поръчах и управление от Натурела и ще и го монтирам .Тези горелки нямат модулация ами работеха он-оф и въобще нямат дигитално табълце -само някакво реле време горе долу там да пуща пелети :lol: .И този път ако стане :wink: .
huntered - специалист
ср окт 31, 2018 11:05 amfilmatoplo написа:
И този път ако стане :wink: .
ми я изпрати до Добрич да ги сравня двете с моята, че да знам дали на моята да ми монтираш Натурела :) :roll:
filmatoplo - майстор
:) Щом тази купчина желязо става ,че твоята ли няма да стане :wink: ама нали потръгна .Не знам дали сте виждали какъв пън е първо поколение горелка на Ерато :wink: един човек в ютуб има клип че гори и слънчоглед с нея ,ама имало преработка нещо на горивната глава :?
чет ное 01, 2018 5:57 pmfilmatoplo написа:
:) Щом тази купчина желязо става ,че твоята ли няма да стане :wink: ама нали потръгна .Не знам дали сте виждали какъв пън е първо поколение горелка на Ерато :wink: един човек в ютуб има клип че гори и слънчоглед с нея ,ама имало преработка нещо на горивната глава :?
Филме, гледах го тоя,ма ни можах да вдяна ко е напрайл, чи да ги гори слънчогледовите.
Ти разбра ли нещо или е Вселенска тайна?
... не чи ши си купя, баш сега, някво ретро на Ерато де, ама ми е любопитно кък тъй, някой е намерил начин, ама не го споделя безкористно, а само загатва туй-онуй. Чи дажи и ни пичели от туй.
huntered - специалист
чет ное 01, 2018 8:30 pmТрифон П.Трифонов написа:
Филме, гледах го тоя,ма ни можах да вдяна ко е напрайл, чи да ги гори слънчогледовите.
... не чи ши си купя, баш сега, някво ретро на Ерато де, ама ми е любопитно кък тъй, някой е намерил начин, ама не го споделя безкористно, а само загатва туй-онуй. Чи дажи и ни пичели от туй.
Той човека си е поиграл да я ъпгрейдне за да гори слънчовка. Тя и 5та може да гори. Изпробвал съм я. Настройките се пипат. Тия от ерато са гледали клиповете му и са обновили следващите модели. Само че в цената са далеч от човечеца с тия 3лв. А пък и сигурно становище от пожарната са искали за новите😁.
чет ное 01, 2018 8:59 pmhuntered написа:
чет ное 01, 2018 8:30 pmТрифон П.Трифонов написа:
Той човека си е поиграл да я ъпгрейдне за да гори слънчовка. Тя и 5та може да гори. Изпробвал съм я. Настройките се пипат. Тия от ерато са гледали клиповете му и са обновили следващите модели. Само че в цената са далеч от човечеца с тия 3лв. А пък и сигурно становище от пожарната са искали за новите😁.
Ко речи? Само разбраф, чи можи, ма къде да си платя?
filmatoplo - майстор
:wink: Горивната глава от клипа ми изглежда нещо изкривена настрани :? то това от нагряване ,а технологията му си остава тайна -има мейл но кой ще го пита :)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50

Тема "Котел pelletherm 18v4 lt и горелка gp 18_sc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: