Без значение кой пита -да мери подналягане ,ако се задръсти камината или комина или някой отвори вратата работейки -ще спре 

пет ное 02, 2018 2:11 pmfilmatoplo написа: Без значение кой пита -да мери подналягане ,ако се задръсти камината или комина или някой отвори вратата работейки -ще спреИ на мен така ми казаха![]()
пет ное 02, 2018 5:30 pmvelislav07 написа: Благодаря за съветите и мненията колеги ,като цяло след разговори и с разни търговци,както и един от представителите на грейко ни каза че въпросната камина ще е леко слабичка за нашите условия ,пък и дизайна не ни хареса затова се насочихме към алфа плам комо 21 и лили 20 ,но избрахме комо 21 дано сме направили добър избор ,ако имате някакви съвети към въпросната как да я поддържам и какво да и се настройва съм отворен за мнения ако не дано не ми се налага да ви търся за помощ :ДЧестито колега в нашия раздел сме на линия да помагаме..... дано не се налага в началото бяхме малко, но растем.... в началото ми бе трудно четех по цял ден в еди. Сръбско харватски дорум но вече камината е разгадана..... Почистването е фасулско, настройката не ролкова трудна ако схванеш смисъла.
П.С. камината вече е доставена,само трябва да махнем старата на дърва и да вържем новата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: