"...децка..."! Хайде оправи го с деТСка / е,ако искаш разбира се/,че много се набива в очи и дразни . 

пон ное 05, 2018 7:18 pmsts написа: Миналата седмица сменях ключ на бойлер 80л вертикален.Това остава да обясниш какво общо има с бойлерния ключ. Защото едва ли бойлера е "експлодирал" заради ключа.
В следствие на нагряване пласмасата беше деформирана.
Колко от Вас са виждали последиците от "експлодирал" 80л бойлер в жилище.
Аз влязох на оглед със собственика на разрушеното жилище.
Баня,коридор и една спалня бяха станали като дневен тракт.
В следствие на това повечето живущи в блока включват бойлерите под контрол.
пон ное 05, 2018 8:55 pmsts написа: Става въпрос за ключ 1/0 с автомобилни кабелни обувки - слаба връзка. - Този 3 kW изкара 16 години с оригиналния си ключ.А за проблема с обувките, при тях проблема е, че някои ги подръпват и побутват без нужда. От това се влошава връзката.
Не сравнявай петстепенен ключ с този ключ. - Този беше по-слаб 2 kW.
iliya_i написа: А за проблема с обувките, при тях проблема е, че някои ги подръпват и побутват без нужда. От това се влошава връзката.Аз и друг път съм изказвал мнение за тези обувки - за мен си е ненадеждно съединение с времето, започват да греят и без да ги бута някой.
пон ное 05, 2018 8:55 pmsts написа: Става въпрос за ключ 1/0 с автомобилни кабелни обувки - слаба връзка.Тъй де, нито 5-степененния ключ, нито тоя стопил пластАмастата нямат нищо общо с гръмналия бойДер.
Не сравнявай петстепенен ключ с този ключ.
Бойлерът е направил белята защото са манипулирани защитите
от собственика на принципа "направи си сам".
пон ное 05, 2018 8:55 pmsts написа: Става въпрос за ключ 1/0 с автомобилни кабелни обувки - слаба връзка.Ей затуи препоръчвам бойлери които използват ноу хауТо(така твърдят те) на ел дом инвест може за в България да е въведено от тях но както и да е.
Не сравнявай петстепенен ключ с този ключ.
Бойлерът е направил белята защото са манипулирани защитите
от собственика на принципа "направи си сам".
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: