Здравейте на всички.Наскоро попаднах на обява за такава камина, но не намирам никаква подробна информация относно работа и качество.Ще съм Ви много благодарен, ако можете да кажете нещо повече за въпросната печка.

вт ное 06, 2018 5:21 pmfilmatoplo написа:Нямам представа каква му е цената.Само това ми даде като инфо.Прочетох -че има опция за почистващ вентилатор за кошницата , ама колко е ефективно
![]()
колко е шумен и колко струва отделно
![]()
![]()
вт ное 06, 2018 10:51 pmandy_forresite написа: Звънни в работно време и попитай дали може да видиш камината в действие (подвързана към някакви консуматори). Кажи че много си се навил да си купиш такава камина, че отиваш да я видиш как работи и носи 5-6 кг слънчогледови пелети. Да видим дали изобщо ще ти позволят да ги сипеш в бункера й.При тях няма да може да се пробва.Нямат такава опция, питах вече. А и едвали да ми дадът координати на техен клиент да видя за какво става на въпрос.Само ми каза, че се монтирала някаква допълнителна торбина за работа със слънчогледи, и че предният модел 30кв. работела с такива пелети.И понеже имало голямо търсене, ако поръчам ще я пратят след около 20 дни.
Това че има вент за продухване на кошничката нищо не значи. Слънчогледовите пелети са си тегави. И кажи откъде е пропушила най-напред като почне слънчогледа...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: