ср ное 07, 2018 1:06 amlov написа: п.п. Не знам дали ми се разбра нещо от обяснението та ако се налага ще рисувам или правя показно.Рисувай, моля

ср ное 07, 2018 1:06 amlov написа: п.п. Не знам дали ми се разбра нещо от обяснението та ако се налага ще рисувам или правя показно.Рисувай, моля
ср ное 07, 2018 7:25 amnikolson написа: За блондинки.А ако не е руса, ще купуваш боя по избор, ма не твой.Изрязваш лента от капачка за буркани. Прегъваш двата края, за да се получи г-образна кукичка. Горното ченгелче закачаш на долната тръба, в долното ляга горната. За по сигурно, слагаш по две срещуположно. Ако си много (естествено) руса, ще се рисува.
ср ное 07, 2018 8:09 amLazarGanev написа: А бе то цял филм стана. Иди до друга железария и си вземи нормална редукция, не от циганинПреходи няма. Малък провинциален град, какво искаш. Купих от магазин. Писах "циганска работа" ей-тъй, на ангро...![]()
ср ное 07, 2018 7:25 amnikolson написа: За блондинки.Естествено руса съм, с годините съвсем... Пак не разбрах, каква е идеята на това упражнение. Кюнецът няма да падне, духа през него и тракаИзрязваш лента от капачка за буркани. Прегъваш двата края, за да се получи г-образна кукичка. Горното ченгелче закачаш на долната тръба, в долното ляга горната. За по сигурно, слагаш по две срещуположно. Ако си много (естествено) руса, ще се рисува.
ср ное 07, 2018 8:45 amnikolson написа: Тц, тц, тц. Владо написа високотемпературен силикон. С него лепят гарнитурите на колите. Може и http://pestimenergia.bg/product/1578/og ... lenta.htmlАко ще се нервиш и цъкаш - вън от мойта тема
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: