Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср ное 07, 2018 1:06 amlov написа:
п.п. Не знам дали ми се разбра нещо от обяснението та ако се налага ще рисувам или правя показно.
Рисувай, моля
nikolson - майстор
За блондинки. :-D Изрязваш лента от капачка за буркани. Прегъваш двата края, за да се получи г-образна кукичка. Горното ченгелче закачаш на долната тръба, в долното ляга горната. За по сигурно, слагаш по две срещуположно. Ако си много (естествено) руса, ще се рисува.
ср ное 07, 2018 7:25 amnikolson написа:
За блондинки. :-D Изрязваш лента от капачка за буркани. Прегъваш двата края, за да се получи г-образна кукичка. Горното ченгелче закачаш на долната тръба, в долното ляга горната. За по сигурно, слагаш по две срещуположно. Ако си много (естествено) руса, ще се рисува.
А ако не е руса, ще купуваш боя по избор, ма не твой.

Това беше грубо. Бързо да са извиниш!
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе то цял филм стана. Иди до друга железария и си вземи нормална редукция, не от циганин :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср ное 07, 2018 8:09 amLazarGanev написа:
А бе то цял филм стана. Иди до друга железария и си вземи нормална редукция, не от циганин :)
Преходи няма. Малък провинциален град, какво искаш. Купих от магазин. Писах "циганска работа" ей-тъй, на ангро...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср ное 07, 2018 7:25 amnikolson написа:
Естествено руса съм, с годините съвсем... Пак не разбрах, каква е идеята на това упражнение. Кюнецът няма да падне, духа през него и трака :-) Искам да го уплътня, не да го закача. Рисувай, снимки и клипче, всяко нагледно указание ще помогне на тъпата ми глава
nikolson - майстор
Тц, тц, тц. Владо написа високотемпературен силикон. С него лепят гарнитурите на колите. Може и http://pestimenergia.bg/product/1578/og ... lenta.html
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср ное 07, 2018 8:45 amnikolson написа:
Тц, тц, тц. Владо написа високотемпературен силикон. С него лепят гарнитурите на колите. Може и http://pestimenergia.bg/product/1578/og ... lenta.html
Ако ще се нервиш и цъкаш - вън от мойта тема :-D :-D
ПисАх, че 'неска ще търся въжа и подобни. Не си ми сайбия на парите да ми ги харчиш. Това ще глътне 20 лв за силикон. + И май не е твърде разглобяемо
nikolson - майстор
Хич не се нервя. Как ги сметна тия 20 лева? https://shop.valerii.com/Temperaturoust ... duct=33892
При самозалепващата лепенка, кюнез ф130 ти трябва 41 см на един кюнец, т.е. 1.40 лв/бр. За 20 лева ще уплътняваш 20:1.40=?
С 310ml при 6 мм струя ще направиш около 10 метра лента. Флаконът от линка е 8.30.
VLADO66 - майстор
....и 4 лева да ти го докарат до портата с куриер :wink:

Тема "С какво се уплътняват кюнци????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: