• 1
  • 2
Монтаж, топло и звукоизолации.
pariza - напреднал
здравейте на всички.понеже съм жена,хората около мен отказват да ми дават информацията,която ми е нужна.та на въпроса:
искам да направя облицовка на къщата,понеже ни правиха дренаж и разбиха и пътеката.
1.първо да направя пътеката и после облицовката или обратно
2.смятам да правя облицовката с речни камъни-да ги редя 1 по 1 или да направя кофраж.прилагам 2 снимки да стане по-ясно,ако не съм обяснила правилно.
ще се радвам ако ми помогне
Изображение
Изображениете :)
tokuro40 - специалист
здрасти,първо направи пътеката и после реди камъните
pariza - напреднал
да ги редя 1 по 1 ли :shock: :sad:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Едно по едно.
А тъкмо си беше сгоден момент да скриеш, че си жена и да ти се обясни всичко.
The_FAN - специалист
абе в тоя форум пълна анархия стана :x
Това е раздел сухо строителство...какви камъни какви пътеки...?!?!?!
В раздел сухи подове - за ламинати и паркети....бе четете преди да пускате въпрос !
Има си и рубрика "от всичко по малко" за да се пускат там въпроси, които си нямат рубрика

ето го линка - http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=16

pariza... не ме разбирай погрешно - нищо лично към теб и проблема ти !
asinka - специалист
Относно:
pariza написа:
здравейте на всички.понеже съм жена,хората около мен отказват да ми дават информацията,която ми е нужна.а....
Здрасти, Париза :)
Я изпъчи рамена, вдигни брадичка, и контрирай всички, които си мислят, че си неспособна да се справиш сама!
Бях бременна в 8-ми месец, когато самичка, въоръжена с един малък чук смъкнах ненужна мазилка на една стена, а после и маджунирах прозорците на 3-етажната си къща.
Ако знаеш после с какво уважение ме гледаше съпругът като си дойде от работа, не питай :lol:
Преди седмица-две тръгнахме да си избираме кола по авто къщите...При 1-ви допир с продавачите, нещо се правиха, че не ме виждат, на изпроведяк се обръщаха към мен....
Не е важно дали си жена или мъж, защото ако знаеш на колко мъже в кавички са им ръчичките в д******а, а колко жени има, които могат и мостове да строят.....
Ето ти една дама, с N-ти заряд енергия :

Желая ти хъс, и много желание за работа!
Колегите ще помагат с технологията, другото зависи само от теб!
Стефан - майстор
Ееее, asinka,
Май доста добре се гледаш в огледалото :lol: И се харесваш, на всичкото отгоре. Браво на таквиз люде
asinka - специалист
Стефан написа:
Ееее, asinka,
Май доста добре се гледаш в огледалото :lol: И се харесваш, на всичкото отгоре. Браво на таквиз люде
Само факти, Стефо, при това доказуеми.
А ти май пак имаш физиологични проблеми.
pariza - напреднал
ето затова говорех.защо всички смятат че жените не могат нищо.точно обратното е:една жена може да направи ВСИЧКО,но още не съм чувала мъже да раждат.така че ,не е важно мъж или жена си ,а какво можеш,защото хората се учат,а към тях спадат и жените и мъжете. :megaeek: :?
pariza - напреднал
и друго-смятам,че когато човек има желание и му се отдава дадена работа,по-добре да я свърши,нали или.............. :?
  • 1
  • 2

Тема "декорация на външна стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: