Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lov - майстор
За замаскираната блондинка. :lol:
Резанах една ламаринка само за показно. Ушичките не съм ги огъвал както и цялата ивица че да не хабя материала. Тенекето ми е скъпо :-D
А си имам и ножичка специално за такива работи. Но става и с обикновенна ножица за ламарина.

Прикачен файл

IMG_20181107_155648~02.jpg
IMG_20181107_155648~02.jpg (101.28 KиБ) Видяна 1832 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср ное 07, 2018 5:02 pmlov написа:
Резанах една ламаринка само за показно
Ама тъй кажи бе! Смешното е, че мойта ламарина е по-дебела от купешкото изделие, но мога да го направя това. И имам свястна лидълска ножица :-) :-)
Аз доволен! И без това днес от РД на РД и не остана време за въженце
kr1100 - майстор
вт ное 06, 2018 7:26 pmn_a написа:
вт ное 06, 2018 5:08 pmkr1100 написа:
... азбестов ...
Баш азбестов няма да е
да ти пратя - имам и стъклено и силикатно . керамично. Имам и от другото. - не мой се коси - големи фирми го търсят все още.
Или си купи 1 Calofer na Soudal на 1500 гр.Ц - черен мастик тип силикон. някъде около 6,80 лв е.
lov - майстор
ср ное 07, 2018 5:20 pmn_a написа:
ср ное 07, 2018 5:02 pmlov написа:
Резанах една ламаринка само за показно
Ама тъй кажи бе! Смешното е, че мойта ламарина е по-дебела от купешкото изделие, но мога да го направя това. И имам свястна лидълска ножица :-) :-)
Аз доволен! И без това днес от РД на РД и не остана време за въженце
Ми кой каквото тенеке си. :lol: Тя и тая дето съм я рязал е доста по дебела от кюнците. И не е нужно толкова на гъсто по две такива на самите краища и още няколко колкото да я държат на място докато намичаш другия от горе.
То идеално уплътнение при калпав кумин пак не помага.
На Хидрата рецептата също работи дори бях забравил за нея ма си е игра както и с азбестовите въженца и са за еднократна употреба.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср ное 07, 2018 8:23 pmlov написа:
... колкото да я държат на място докато намичаш другия от горе.
...
Тъй, тъй ще да го направя. :-) Първо ще си наглася лепенки, че по спомен, колкот пъти пипна тенекето и ... :-) :-) :-)
Andri01 - майстор
Има и по-лесен начин за "оправяне" неуплътнената дупка на комина! Проста даваш печката на вторични суровини,запушваш дупката и с парите си купуваш климатик! :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет ное 08, 2018 8:22 amAndri01 написа:
Има и по-лесен начин за "оправяне" неуплътнената дупка на комина! Проста даваш печката на вторични суровини,запушваш дупката и с парите си купуваш климатик! :?
Жив и здрав да си, умник!
fbr - майстор
По-вероятно с парите от печката само дупката да запушиш, пък за климатика друга дупка трябва да направиш, този път в джоба.
radius - майстор
Добра тема се получи, имайки предвид на пръв поглед банално-прозаичното заглавие :lol: :lol:
Andri01 - майстор
Видяхте една умна и готина жена, и хайде на клона!! Умници...както каза тя! Бъдете живи и здрави :) :partyman: :partyman:

Тема "С какво се уплътняват кюнци????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: