Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед ное 11, 2018 7:21 pmRaij написа:
...
Прати пък ти. Възможно ли е другото да е по тръбите вътре в камината. Нея как я чистите на три години ли
Котела си го чистя според изгорените чували, не на дни.
В това време са пада на 4-5, като изхвърлям пепелника и остъргвам стените от прах.
Време е да вземеш нещо за душата. Може и качествени пелети да свършат работа.
Raij - специалист
На кой фирми са тези пелети. Може и на лично.
filmatoplo - майстор
Моите са от с. Душанци -до Пирдоп . :)
martolk - специалист
Някаква правена камина ли беше твоята или купешка?
Здравейте,
Днес на пелетна камина Burnit 13kw. ми даде Eror02 включен предпазен термостат. Включвах изключвах нищо само бучи и не се запалва. Идеи как да я оправя? Ще бъда благодарен на всякакъв вид помощ.
пон ное 12, 2018 11:33 amJoro89 написа:
Здравейте,
Днес на пелетна камина Burnit 13kw. ми даде Eror02 включен предпазен термостат. Включвах изключвах нищо само бучи и не се запалва. Идеи как да я оправя? Ще бъда благодарен на всякакъв вид помощ.
Разглоби и почисти маркучлето за пресостата, както и щуцерите където е нанизано!
Почисти основно камината!
Прочети инструкцията!
Ако нямаш, ши ти я пратя.
пон ное 12, 2018 12:08 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон ное 12, 2018 11:33 amJoro89 написа:
Здравейте,
Разглоби и почисти маркучлето за пресостата, както и щуцерите където е нанизано!
Почисти основно камината!
Прочети инструкцията!
Ако нямаш, ши ти я пратя.
Прати я, моля. Аз съм много бос в това отношение, но ще се пробвам да я оправя.
пон ное 12, 2018 12:40 pmJoro89 написа:
...
Аз съм много бос в това отношение, но ще се пробвам да я оправя.
https://nencom.com/f/products/pellet-fi ... manual.pdf
От тук разбрах какъв е проблемът на печката ти.
На 20 стр. са алармите, а на 40 стр. почистването.
Просто разглобявай и чисти!
Dzvera - напреднал
Да се похваля и аз ! Днес дойде майстора за първия пуск, направи некви занижени от фабричните настройки, след като му казах че съм само с 4 радиатора и е отворена системата. В момента я карам на 2-а степен, температура на водата 47 гр. от зададени 55, темп на димотвода 77-79 гр. Напълно зареден бункер 12 кг. От 14:30 до 22:00 около 5 кг. Иглолистни пелети. Тепърва тези дни ще разучавам другите степени, коя колко градуса държи и колко ще гори. Наздраве ! :drinkers:
nasiko_83 - помощник
здравеите колеги някои може ли да сподели някакви оптимални настроики на burnit comfort 13+ ,защото не мога да я накарам да работи нормално ,пали се и стига до 48 г. и влиза във режим на мудолация второто палене до 55 г. на водата .На другия ден като я запаля при първото палне стига до 65 и влиза във режим на мудолация при второто палене 70 като не ми го побира акъл как секи ден си мени градусите слет като я настрои маистора помагаите ако е възможно благодаря

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: