• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 629
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
Родителите ми са напълнили стария гардероб с такава шума. Честно да си кажа, ефект няма или е почти никакъв. Трябва ми нещо по-сериозно.
vlax - майстор
ср ное 14, 2018 2:20 pmkuger написа:
Родителите ми са напълнили стария гардероб с такава шума. Честно да си кажа, ефект няма или е почти никакъв. Трябва ми нещо по-сериозно.
За миризмата не знам,но съм чувал,че орехова шума се слага против молци,но може и да греша. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср ное 14, 2018 2:43 pmvlax написа:
ср ное 14, 2018 2:20 pmkuger написа:
За миризмата не знам,но съм чувал,че орехова шума се слага против молци,но може и да греша. :partyman:
Против молци се слага, да, а аз я метнах прясно набрана и си мисля, че този ефект се е получил в процеса на съхнене. Много хубаво мирише
Майка слагаше орехови листа, в съдовете с житото, уш срещу гъгрица.
Djack - специалист
Здравейте, скоро си извадих картофите - почти на 100% бяха издупчени! Гадината е телен червей! Някой сблъсквал ли се е с подобна гад? Как да се отърва от нея! Таман се радвах , че нямам попови прасета, а то гледай какво стана!?!?!
iivanov - майстор
Гадината може да е и картофен молец . Тази година местните производители масово реват от тази гад .
kr1100 - майстор
Положението лошо. Подметнах цигулките - в наличнот само 50нр. Аз пека 1 за мен 2 за кокерозавъра.Нве мога да насмогна на печене.
наче остава много много работа навън - пръскане на дръвца, белосване. Имам да дообирам портокала / пардон райската ябълка по висините/.
Иска се пръскане на дръвца и лози ама цяла седмица го дават дъждовно после минус. Тази година съм много назад с времето.
gnt69 - майстор
вт ное 20, 2018 6:30 pmkr1100 написа:
Тази година съм много назад с времето.
Не си само ти. И аз не съм пръскал, не съм фрезовал, миналата седмица успях да отрежа 2 ябълки и една кайсия и да посея круша и една кайсия късна, според моя дето ми ги продава ще има кайсии през август. Листа имам да събирам по тревата, не съм сял още лук и чесън щото оранжерията пълна с домати. Като са стопи другата седмица почвам. :partyman:
Andri01 - майстор
Пръскането със син камък нали е след опаднето на листата? При мене щото ябълките още са си листосани ,и това и причината за ...мързела ми :(.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Браво на вас!!!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 629

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: