Най - вълнуващия въпрос зимно време.
martolk - специалист
Да, при теб нещата са ясни. За моя случа, някой да знае нещо?
LazarGanev - "Велик майстор"
нед ное 18, 2018 9:32 pmmartolk написа:
И при мен е така (ако съм те разбрал правилно). След зареждане и пускане на запалката включва вентилатора на 100 процента и излиза един миниатюрен снак стоп за 2-3 секунди. След това си продължава с паленето нормално. Отдавна се чудя и аз каква е причината. Няма записани грешки или неуспешни запалвания. Хрумна ми, че стоте процента на вентилатора са за да изкарат топлото от запалката, но пък защо е тоя стоп знак... Ще съм благодарен, ако някой каже какво е това.
Точно така трябва да излиза този Стоп, това е заради пресостата, затова и вентилатора се включва на макс.
Последна промяна от LazarGanev на пон ное 19, 2018 12:04 pm, променено общо 1 път.
Опаааа, Лазар пише от телефона, докато си почива от работата.
Къде е Заид, да прочете, та да се образова що не пропушват камините на Грейко.
Питаше що е боднат пресостата не където трябва, а после са покри.
Ако бъркам, моля да бъда извинен и посипвам главата си с пепел и пушек!
martolk - специалист
Потвърждавам. Това е тест на вакуум сензора.
n.ganev - майстор
Ако изписва за кратко този STOP в началото и продължи да работи значи няма никакъв проблем.
Относно настройките - на трите мощности си работи идеално с фабричните. В поддържане се намаля подаването колкото да не гаси. При келяв комин се увеличава малко вентилатора
starsel - специалист
пон ное 19, 2018 4:33 pmn.ganev написа:
Ако изписва за кратко този STOP в началото и продължи да работи значи няма никакъв проблем.
Относно настройките - на трите мощности си работи идеално с фабричните. В поддържане се намаля подаването колкото да не гаси. При келяв комин се увеличава малко вентилатора
благодаря за мнението ако съм те разбрал правилно тритежие степени на мошност са си добре аз трябва да донастроя режим поддържане
n.ganev - майстор
Да. Намаляш само подаването
maistora1965 - специалист
пон ное 19, 2018 8:37 pmn.ganev написа:
Ето го появи се значи не е бил за иберииско прасе или пък се е върнал :?
пон ное 19, 2018 9:04 pmmaistora1965 написа:
пон ное 19, 2018 8:37 pmn.ganev написа:
Ето го появи се значи не е бил за иберииско прасе или пък се е върнал :?
А така, Масторе

а на камината ...... .... ...
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон ное 19, 2018 10:05 pm, променено общо 1 път.
n.ganev - майстор
Що бе?
Да не ви е скучно Баси?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: