Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Опитвам се да пусна стаен термостат honeuwell cm727 към горелка грейко (с новия контролер е с цветен дисплей).Свързал съм всичко по схемата, но нещо не стават нещата.Термостата изпраща сигнал, гаси горелката и край.Някакви идеи......
dani731117 - специалист
вт ное 20, 2018 3:48 pmpavlo333 написа:
Опитвам се да пусна стаен термостат honeuwell cm727 към горелка грейко (с новия контролер е с цветен дисплей).Свързал съм всичко по схемата, но нещо не стават нещата.Термостата изпраща сигнал, гаси горелката и край.Някакви идеи......
сложи ли отметка на термостат.в меню оборудване? :-D
вт ное 20, 2018 6:49 pmdani731117 написа:
Да, на стаен термостат NO
вт ное 20, 2018 9:46 pmpavlo333 написа:
вт ное 20, 2018 6:49 pmdani731117 написа:
Да, на стаен термостат NO
Не съм запознат с новия контролер.
В стария, за да работи по стаен термостат, трябва да се постави отметка на съответното място, а на друго място да се укаже NO или NC е термостата.
andy_forresite - майстор
С колко намалявате разхода с тези термостати?
Нещо не мога да ги харесам тези пустини. Гаси горелката, водата изстива и докато дойде топлото, мани че отиват 2 кила гориво зян, ами и термометърът се смъква. Явно ги слагате за пестене.
При мен няма да върши работи защото много бързо изстиват стаите. И да стопли доколкото съм му задал, голяма работа. Дограмата не ми е в ред и нямам външна изолация. Имам някаква частична вътрешна и на една стая външна и дотук. Стаите много бавно се повлияват като "тръгнат" радиаторите, така че съм с термоглави и постоянно горене (непрекъснат огън). Но ми е любопитно в истинските къщи каква е разликата в разхода на гориво с термостат и термоглави. Все някой е пробвал.
filmatoplo - майстор
Там където изстиват бързо помещенията -Не трябва стаен термостат -а само по модулация и или в комбинация и по таймер както съм аз .Сега смених дограмата с ПВЦ -и гледам сега в къщи 26 гр , ако продължи така :?

Тема "Свързване на стаен термостат ханиуел към горелка Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: