Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
За едно и също ли говорим -напиши стойностите да видя за кое си мислиш ти .
Varnap5 - специалист
Разпознаване огън
Фотосензор>
2
Време(сек)
50
Гасене
Фотосензор<
1
Време(сек)
50

Двете стойности (време(сек)) бяха на 20.Сега ги направих на 50
filmatoplo - майстор
Извинявай :? фото сензора трябва да види пламък с осветеност поне 90 и да ги наблюдава поне 10 секунди но за по сигурно айде 15-20 секунди .При гасене обратно -фотоклетката трябва да отчете осветеност 10 като го наблюдава около 90 секунди може и повече .Цифри 1 и 2 няма . А по време на палене има едни времена на два периода 2 и 3 минути -тях може да увеличиш с по една .
Varnap5 - специалист
Затова питам вас.Знаещите.Защото много неща са ми неясни по това управление.Иначе за стойностите 1и2,просто управлението ми позволи това.Веднага ще ги коригирам.Дано само това да проблемат ми.
filmatoplo - майстор
Когато влезеш в екран разпознаване на огън трябва да настроиш -
90/20 за палене и 10/90 при гасене .
Varnap5 - специалист
Готово.Много благодаря за помоща.Да попитам обаче колко време приблизително трябва да работи запалката. Нямам никакъв ориентир.
filmatoplo - майстор
Ами виж си екран запалване -първи етап 2-3 минути с еди колко си % вентилатор и втори етап 2-3 минути с еди колко си % вентилатор .Минутите може да се увеличат и до 4 -ако не запали през това време прави още опити като подава още малко пелети и включва запалката .
Varnap5 - специалист
:prayer: Бяха наместени на 80 секунди. Прекалено малко. О6те веднъш благодаря
ср ное 21, 2018 8:06 pmVarnap5 написа:
Готово.Много благодаря за помоща.Да попитам обаче колко време приблизително трябва да работи запалката. Нямам никакъв ориентир.
За запалката задаваш 0 - това означава, че нагрява 0 секунди без вентилатор. Включват се заедно.
Ако напишеш 10 - ще нагрява 10 секунди, преди да се включи вентилатора.
Разбрахми ли са?
Ако да, избирай което ти са струва правилно.

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: