• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
Stoyanov/Krasimir - напреднал
Здравейте колеги, мога да ви зарадвам като ви кажа да очаквате следващата седмица 3 уреда от серията Performance :-D
etconev - специалист
пон ное 26, 2018 5:13 pmStoyanov/Krasimir написа:
Здравейте колеги, мога да ви зарадвам като ви кажа да очаквате следващата седмица 3 уреда от серията Performance :-D
Е кажи кои де, не пази чак такава тайна! :rolleyes: :yawinkle:
cholev - майстор
Каква радост братче. Най много да ме хвърлиш в допълнителни разходи
:-D
Баси- имам 10 винтоверта и сега перформанса ли да взимам, Капитализъм- суров и безпощаден :-D
muhala - майстор
пон ное 26, 2018 9:15 pmcholev написа:
Баси- имам 10 винтоверта и сега перформанса ли да взимам, Капитализъм- суров и безпощаден :-D
Продаваш ли някой от тези 10 ви товерта и какви са?
cholev - майстор
пон ное 26, 2018 10:07 pmmuhala написа:
пон ное 26, 2018 9:15 pmcholev написа:
Продаваш ли някой от тези 10 ви товерта и какви са?
Продавам ги всичките за да си взема перфоманците. :-D без двата 12в. Давай на лични. кои са те- всички парксайди
Аз също съм почитател на инструментите от ЛИДЛ и чаках отдавна да пуснат Performance версията и на българския пазар, но те решиха тъкмо по празниците да могат повече жени да се охарчат за подараци на мъжете си :-D хитра работа.
Уредите са ъглошлайф , ръчен циркуляр в комплект с голяма батерия и винтоверт с малка батерия .Бях си планирал вече разходите за годината ама няма как тоя винтоверт го чакам от много време и ще влезе в графата извънредни разходи :-D
muhala - майстор
Абе ще видим кви пари ще им искат. Някои неща са двойно по-скъпи у нас. В Германия има онлайн Лидъл и има супер много налични инструменти. Доставка с Габко до София за 2.40 на кг. Ще видим
пон ное 26, 2018 11:16 pmmuhala написа:
Абе ще видим кви пари ще им искат. Някои неща са двойно по-скъпи у нас. В Германия има онлайн Лидъл и има супер много налични инструменти. Доставка с Габко до София за 2.40 на кг. Ще видим
Доставката може да не е скъпа , но съмия онлайн магазин не предлага доставка до България това е проблема че някой трябва да ги взема от Германия и да ги изпрати в България.
muhala - майстор
пон ное 26, 2018 11:20 pmStoyanov/Krasimir написа:
пон ное 26, 2018 11:16 pmmuhala написа:
Доставката може да не е скъпа , но съмия онлайн магазин не предлага доставка до България това е проблема че някой трябва да ги взема от Германия и да ги изпрати в България.
Правиш си регистрация в gapbco. Дават ти адрес в Германия и в Англия за доставка. От Лидъла даваш да го доставят в адреса на Габко в Германия. До 2 седмици е в София.
Пиръчвал съм мбого пъти по тизи начин чрез адреса им в Англия.
manobg - специалист
И аз ги наблюдавам в Германия, сестра ми живее там и ще си ги поръчам на нейния адрес, а лятото като й ида на гости, ще си ги домъкна. Тук ще са с по 30-40лв по-скъпи както обикновено.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: