Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) До като пише да бе го премахнал .
съб ное 24, 2018 5:22 pmbrassSob написа:
Колегата по- горе е прав да го изключиш...но има още нещо, но трябва инсталатор.
Ясно трябва да се бърка в компа.
filmatoplo - майстор
:) Къде -нали камината е на една ръка разстояние :wink:
krapchev_ - напреднал
Здравейте. Вчера ново 20 от камината. Спря да подава пелети. Испразних бункера почистих с прахусмомачка, поразмърдах шнека и тръгна, но не за дълго. Пробвах с три вида пелети и при всички затяга шнека. Тръгва захапе някоя пелета спре, пак тръгне и така. При този режим на работа огъня гасне. Моля ако някой го е "папкал" подобен да даде акъл.
martolk - специалист
Ако е в режим на поддържане времето за подаване е малко, а времето на покой може да е много голямо. Виж дали се върти, когато на екрана показва, че шнека работи и дали върти циклично. Ако е така просто намали цикъла или увеличи подаването. Ако на екрана показва, че шнека работи, а не завърта, значи има проблем. Между другото, гаранция няма ли, някой който я обслужва няма ли?
krapchev_ - напреднал
Гасенето се получава на всички мощности вкл и Р3. Шнека завърта и работи. Но на
почти всякаа порция забива за около 2-5сек. понягога и за повече и пак продължава да работи нормално.
martolk - специалист
До колкото знам има нещо с шнековете, но нека инсталаторите да кажат. Питах и преди време, но явно е секретка информация и не споделят. Знам само, че лесно се оправя, но какво точно...
dani731117 - специалист
викай инсталатора.мисля че триака на управлението на редуктора е заминало.сиреч голямата платка е за ремонт.
дано не съм прав че зимата дойде.или диака е заминал.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: