Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
toolegittoquit - майстор
vspiridonov написа:
...
Ключът си пише отстрани дали има индикатор - това доста често. Нормало е да има искра при превключване на ключа. Неизбежно е. А за бойлер до 2.5-3kW и ключ 16A би следвало да върши работа. Ключ е задължително да има някъде, с идеята при проблем да има как да прекъснеш веригата. :!:
shadow__01 - майстор
toolegittoquit написа:
Кабелите може да се измерят с диоден тест.
Ти кабелите на диоден тест ли ги проверяваш?
FM STEREO - специалист
Може би има предвид обхватът с диодният тест,при някой уреди той не отделен а е внедрен в обхвата 0-200ома.
toolegittoquit - майстор
shadow__01 написа:
Ти кабелите на диоден тест ли ги проверяваш?
Да. Целостта на кабелите може да се установи със зумер за цялост на веригата, който е комбиниран с диодният тест в моят уред.
Andri01 - майстор
"... щото от всяко дърво свирка не става, а аз с тока съм бос....". Стига акъли,ще стане някой НЕВЪЗВРАТИМА беля! Има хора разбиращи от тези неща,ако има някой колега от форума,живеещ в същия град-да му памогне. В противен случай,най добре е да се намери фирма или елекричар,или някой приятел,който е на "ТИ" с токовете.
Прикачен файл:
20181128_143316.jpg
Ще бъда благодарна ако някой ми каже къде е защита на това нещо.
:? :?
preslav - майстор
ср ное 28, 2018 2:35 pmЛюдмила Тонева написа:
20181128_143316.jpg
Кажи какъв ти е проблема.
plamen6703 - майстор
ср ное 28, 2018 2:35 pmЛюдмила Тонева написа:
20181128_143316.jpg
На снимката се намира "защитата" на това нещо. Завърташ палеца в посока "максимално" положение, ще видиш /може и да не видиш/ отвор, в който се вкарва тънка отвертка, натиска се и се включва "защитата" :wink: .
Успех и се пази да не те удари този, който не се види! :partyman:
tzetz009 - специалист
:-D :-D :-D Много ме "кефят" съфорумници , които с първият си пост успяват да прикачат снимка в този форум !!! Къде да изпратя 5 кила домашно вино на печелившия ?

:partyman: :partyman: :partyman:

Тема "Бойлер Теси - индикатор не свети и не топли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: