Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Sabonis - специалист
пон ное 26, 2018 7:12 pmSabonis написа:
пон ное 26, 2018 6:50 pmg.gushterov83 написа:
пон ное 26, 2018 11:33 amandy_forresite написа:
Така е. При мен неведнъж е въртял с 1600 на 45% при положение че максималните са 2540-2545. Под 20% дава грешка защото не отчита оборотите. прекалено ниски са. Както и да го гледаш тези проценти са процент от нещо, което не знам от какво е точно, но по-важното е че можеш да си направиш въздуха сега. От 40% нагоре всеки добавен процент води до покачване на оборотите с 40-50.
Ами честит обновен контролер. Дано да изкара дълго.
Вера имах проблем, който ти спомена преди време - жените се бяха развихрили и работеха печки, котлони, явно и комшийките бурлееха та напрежението беше паднало с 15-ина волта. Вентилатора на втора беше намалил оборотите от 900 на около 750 и котела почерня. В момента съм заредил чамови пелети та поне нямаше споменатите от теб скулптури от слънчогледа.
Sabonis написа:
това ми е разхода с орехови черупки за днес

"Това" значи 5 лв. или 25 кг.? Винаги ми е било интересно как могат да се набавят 5 тона черупки :?
от циганите които се занимават с ядки
продават чувала 1,50 или 2 лв,около 20кг.
-penata- - специалист
Колеги какъв разход ви дава в момента за 24 часа при мен е два чувала за 140 квадрата като температурата в стаите е 22 градуса :?
tihomir123 - специалист
пон ное 26, 2018 9:51 pm-penata- написа:
Колеги какъв разход ви дава в момента за 24 часа при мен е два чувала за 140 квадрата като температурата в стаите е 22 градуса :?
И при мен е 2 чувала за денонощие.Работи на автоматичен 24/7 non stop,отоплявам 130 кв.м.темп в стаите 24-25°С слънчогледови пелети.Мен разхода ме устройва напълно това е перфект
Rumen89 - специалист
Здравейте, знае ли някой как мога да си обновя софтуера на управлението, че моята горелка е от 2014 година и понякога забива и не мога да променям някой настройки. Когато я изключва от контакта и след това включа мисли по 20 мин преди си намери версията.
Rumen89 - специалист
Здравейте, знае ли някой как мога да си обновя софтуера на управлението, че моята горелка е от 2014 година и понякога забива и не мога да променям някой настройки. Когато я изключва от контакта и след това включа мисли по 20 мин преди си намери версията.
filmatoplo - майстор
Единия начин е инсталатор да я инсталира снабден с нужната апаратура и знания , втори начин изпращане управлението до Натурела -втория начин даже би бил по евтин :wink:
filmatoplo - майстор
Има ли някой който търси горивна глава за горелка Грейко 30 ка да сменим -давам 30ка за 20 ка .
andy_forresite - майстор
Защо понякога свети зеленото диодче с душа? Имам една помпа, режим на "отопление", бойлерът съм го качнал като радиатор, а pt100 датчика съм го пъхнал в капилярка на входа на котела. Понякога не свети и диода с радиаторче.
ср ное 28, 2018 10:12 pmandy_forresite написа:
Защо понякога свети зеленото диодче с душа? Имам една помпа, режим на "отопление", бойлерът съм го качнал като радиатор, а pt100 датчика съм го пъхнал в капилярка на входа на котела. Понякога не свети и диода с радиаторче.
Дори да не е активирана помпа БГВ, включва се при прегряване.
Увеличи делтата или намали нещо друго!
Принципно не ти пречи.

Филме, добър си с флекса и електрожена.
Що не направиш един дефлектор на 30ката?
"Свий" главата с малко черна ламарина! Повтаряш профила на главата и просто я поставяш стабилно в нея.
filmatoplo - майстор
Диодите светят когато е стигнала определена температура предварително зададена за включване на тези изходи за помпите .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: