• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
batVenci - специалист
Има и друго. Високите надценки обикновено са за рисковите гаранционни машини. Един вид застраховка гаранция, същото като малуса при ГО...
cholev - майстор
Относно винтоверта- пичове четете това, което поствате
Да 60евро, но това е цената без ддс + 5 евро доставка. демек 60*1.2 + 5 = 77евро=154лв. Е пак по малко :-D
Аз лично ще взема шлайфа, а до събота има време. :-D . На мухалата може да продам некой винтоверт от старите да компесирам ама той ги иска без ддс :-D

inkl. MwSt. zzgl
с ДДС- без ДДС
Stoyanov/Krasimir - напреднал
чет ное 29, 2018 9:13 pmcholev написа:
Да 60евро, но това е цената без ддс + 5 евро доставка. демек 60*1.2 + 5 = 77евро=154лв. Е пак по малко :-D
Аз лично ще взема шлайфа, а до събота има време. :-D . На мухалата може да продам некой винтоверт от старите да компесирам ама той ги иска без ддс :-D
Тоя ъглошлайф ако не го ползваш често не си заслужава да се дават толкова пари, вярно е че най вероятно ще е много производителен и с 5 години гаранция ама все пак 260лв не са малко . Аз си взех обикновенния и съм доволен от него, все пак е 75 лв без батерията.
cholev - майстор
чет ное 29, 2018 9:21 pmStoyanov/Krasimir написа:
..
Тоя ъглошлайф ако не го ползваш често не си заслужава да се дават толкова пари, вярно е че най вероятно ще е много производителен и с 5 години гаранция ама все пак 260лв не са малко . Аз си взех обикновенния и съм доволен от него, все пак е 75 лв без батерията.
:-D :-D . човече ти си мислиш, че нямам обикновения Х20 :-D
Взимам го за кеф, не за работа :-D
Чакай чакай колко каза 260. Баси верно много :?
Абе да ' доживеем до понеделника'
Stoyanov/Krasimir - напреднал
чет ное 29, 2018 9:32 pmcholev написа:
чет ное 29, 2018 9:21 pmStoyanov/Krasimir написа:
..
:-D :-D . човече ти си мислиш, че нямам обикновения Х20 :-D
Взимам го за кеф, не за работа :-D
Чакай чакай колко каза 260. Баси верно много :?
Абе да ' доживеем до понеделника'
Аз верно съм почитател на лидълските инструменти и то по простата причина че са с 3 г гаранция и винаги когато ми се е наложило да се възползвам от нея са били коректни , но ти жена нямаш ли моята само ми мърмори, че съм си купил пак някой инструмент а камоли ако види че имам от един и същ инструмент . Започва едно обесняване че единия е с батерия а другия с кабел ама тя пак не спира да мърмори :-D
themask - специалист
Добре, де... аз не мога да разбера какво толкова се превъзнасят някои по тази гаранция. Вярно, че не те питат нищо, а просто сменят уреда, но и дефектите са достатъчно много. И ДеВалтите ми са с 3 години гаранция, само дето не ми се е налагало да я ползвам.
Това е малко като китайските LED крушки, които купувах преди време, защото бяха с 2 години гаранция. Изгори, отиваш в магазина, сменят я. Да, обаче след 5тото ходене до магазина с един плик крушки бях дотам. Отидох в ИКЕА, взех си крушки по 2 кинта и досега вече повече от година не са горели...
:partyman:
cholev - майстор
чет ное 29, 2018 9:47 pmStoyanov/Krasimir написа:
.. моята само ми мърмори, че съм си купил пак някой инструмент а камоли ако види че имам от един и същ инструмент . Започва едно обесняване че единия е с батерия а другия с кабел ама тя пак не спира да мърмори :-D
Мърмори разбира се. Демек този инструмент го взимаш, щото нямаш същия цвят. :-D. Но пари от жена ми не взимам по сметките, така че мисля мога да си позволя некои волности :)
muhala - майстор
чет ное 29, 2018 9:13 pmcholev написа:

inkl. MwSt. zzgl
с ДДС- без ДДС

Чолев, писах ти лично вчера ;)
EDI - майстор
Чолев, като купя нова машина, старата след пълно обслужване отива подарък независимо от марката.А флекса ако нямаш втора батерия, за какво ти е, още повече имаш преден модел.
cholev - майстор
чет ное 29, 2018 9:56 pmthemask написа:
Добре, де... аз не мога да разбера какво толкова се превъзнасят някои по тази гаранция. ..
От последните 10 години от които съм имал събитие рекламация, само в лидл съм получил адекватен отговор, Писах за последното събитие- фритюрник на въздух (оказа се, че останалия съд от стария фритюрник е нагорял яко и не може да се ползва, така че бонуса от стария фритюрник отпада)
10 дни човече и с нов уред и с вяра в светлото бъдеще.
разбира се с над 100 уреда от лидл съм имал няколко случая на рекламация и всички 100% удоволетворение.
Опити с други фирми:
мтел -смарт телефон за 600лв примерно- надраскан бил екрана - изгорял с 600лв- и комисията за потребителя не помогна. -600лв, нерви и загубено време ДВЕПМ на мтелите завинаги.
Електронна книга за 300лв от техномаркет- същия к.р.
Усилвател 5/1 сони от техномаркет. Познат на директора филиал + некой и друг пост по нета. Разгеле нов усилвател след 3месеца, нерви и пр. ДВЕПМ и техномаркетите
Същия директор след месеци се моли да изтрия постовете в нета, че му се разваляло портфолиото :-D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: