Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ludoto_momche - специалист
пет ное 30, 2018 12:22 pmVLADO66 написа:
пет ное 30, 2018 9:19 amfilmatoplo написа:
:? Ох те пелетите са надути неоправдано у нас -имам информация че украинските там са 70 долара -120 лв .
В Германия са 200 евра тона.Ама не са тези боклуци, които ние горим, а и къде е техния стандарт, а къде нашия
Боклука ние го взимаме !!!! Хем скъпи,хем не струват !!! Уж клас А1 ала бала ,ама май написаното на чувала си е заблуда от всякъде.Разбирам да са скъпи ,ама да си заслужава.То е ясно,че няма как да се топлим без пари :-D
kalin72 - майстор
Незнам защо си мислите, че НИЕ взимаме боклука, а ОНИЯ взимат най-най-доброто и евтиното...
Аз нямам оплаквания от 3 вида дървесни пелети, малко заигравка с въздуха и подаването, и готово - горят добре, без или с малко шлака.
А, и ОНИЯ в Германия плащат няколко пъти по-големи данъци от нас...това що не го сравняваме :)
пет ное 30, 2018 12:44 pmkalin72 написа:
Незнам защо си мислите, че НИЕ взимаме боклука, а ОНИЯ взимат най-най-доброто и евтиното...
Аз нямам оплаквания от 3 вида дървесни пелети, малко заигравка с въздуха и подаването, и готово - горят добре, без или с малко шлака.
А, и ОНИЯ в Германия плащат няколко пъти по-големи данъци от нас...това що не го сравняваме :)
За Германия нищо не мога да кажа ! Но за мен от 4 места взимам вече все негодни и то на 360 лв.на тон.Слагат квото им падне вътре,а ги водят 1во качество.Сега в този студ ще горя по 3,4 торби на двн за денонощие.4 торби 30 дни = 1200 кг. :-D над 400 лв на месец.Нека да са по 200 лв.тези същите няма да търся никакви алтернативи.И да се оплаквам,ще си ги горя и толкоз :-D
Излиза,че повече пясък има в тях отколкото дървесина.Качество нулево!!! Нека да се плаща ,но да има за какво :)
brassSob - специалист
Има и производители / няма да ги споменаваме/ на които опаковката от 15 кг. има далеч по-големи отклонения от обявения процент. Сега е момента ако някой продава кантари тук....
шоп - майстор
пет ное 30, 2018 5:52 pmbrassSob написа:
Има и производителина които опаковката от 15 кг. има далеч по-големи отклонения от обявения процент.
Има, но това е лесен начин за доказване на измама.

Има КЗП и тя се сезира безплатно.
filmatoplo - майстор
Пичове -студ не студ -тая мойта камина не ще да изгори повече от 1 торба -утре в 8 ч ще сложа пак :? баси ко става тука не харчи бе .
Бай Гого - специалист
пет ное 30, 2018 9:45 pmfilmatoplo написа:
Пичове -студ не студ -тая мойта камина не ще да изгори повече от 1 торба -утре в 8 ч ще сложа пак :? баси ко става тука не харчи бе .
Е запали я де... :wink:
filmatoplo - майстор
:lol: Един Чукча си купил моторна резачка ,рязал -рязал само 5 кубика нарязал .Отишъл в магазина и се оплакал че машината не може да отреже 30 кубика както пишело на етикета като норма .Продавача му казал да покаже как реже с машината -Чукчата реже ,реже и така 5 кубика :lol: :lol: А продавача -А ми запали я де .
Последна промяна от filmatoplo на съб дек 01, 2018 8:16 am, променено общо 1 път.
bmahob - майстор
пет ное 30, 2018 9:45 pmfilmatoplo написа:
Ма тва за колко часа горене?...

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: