• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Лидл нещо вземаха да се дънят и с качество и с цени последният закупен ел инструмен от тях беше малкият ъглошлайф , ами райдер индустриял е 3 пъти по хубав с по добри гаранционни условия и пак с 3 г гаранция разлика в цените 15 лв обаче мога да си го взема когато си поискам а не да чакам няколко месеца . Цените им започнаха да се изравняват с тези в кварталните железарии качеството също винтоверти в Практикер ( просто там бях последно ) има колкото искаш на същите че и по ниски цени пак с 3 г гаранция .
EDI - майстор
Индустриал са с много добро качество.Пробвах новата оберка, голям дзвер е, грамотно направена, страхотни показатели.Имам идея да се сдобия с нея.
Cpk - специалист
Ще побългарим и Лидъла :o Я стоките ще поскъпнат, я качеството им ще падне... Кога ли ще спрат и рекламации да приемат :-D
silent - майстор
Много отдавна написах че качеството пада за сметка на вдигането на цените....аз още преди няколко години спрях да им купувам боклуците...нито са кой знае колко качествени а още по-малко изгодни като цена...а това че са по-скъпи отколкото в Германия съвсем ме отказваше от "големите" им промоции....за съжаление където се намеси българският мениджмънт всичко се побългарява и осира и добрият замисъл отива в небитието, ....така че мен поне отдавна ме загубиха като клиент...да им е жив и здрав колегата чолев и въпросната кака свещи да му пали и всяка година курбан за здраве да му прави....
swissmad1 - специалист
съб дек 01, 2018 5:00 pmsilent написа:
....аз още преди няколко години спрях да им купувам боклуците...
Аз пък така или иначе не се научих да ги купувам......
nikolov333 - майстор
Всеки търговски трик от типа, вземайте евтино и качествено с х години гаранция, докато не са свършили е до време. Политиката на Лидъл е 50% правилна, но и останалите 50% са решаващи. Мен например най-много ме дразни не толкова цената, колкото тоя спомен от комунизма, че докато идеш до магазина и стоката вземе че свърши... Плюс това хубаво мислят да предлагат свързани със сезона продукти и уреди, но би трябвало да помислят, че не всеки търси какво да купува, когато си му е времето, а има и моменти, когато нещо му потрябва.. Обаче така няма да има нужда да си купуваме нещата, когато те решат да ги продават, а това за тях, не е добра търговска практика.. И понеже мразим, да ме правят на 🐒 ще си взимам от скъпото и когато ми трябва.. Сигурен съм, че ще съм по-на кяр, като тегля чертата..
nautilus33 - майстор
Понеже видях, че по-назад в темата има споменато въпроснито място няколко пъти, та да питам. Има ли го още битака в Малашевци и дали има търговци по това време от годината, че утре смятам да отида.
cat - специалист
Пазара се развива и вече става така , това което Лидл го пускат на промоция при другите си го има като постоянна наличност наа същата цена
swissmad1 - специалист
съб дек 01, 2018 9:32 pmnautilus33 написа:
Понеже видях, че по-назад в темата има споменато въпроснито място няколко пъти, та да питам. Има ли го още битака в Малашевци и дали има търговци по това време от годината, че утре смятам да отида.
Да ,там си е- събота и неделя до към обяд.
batVenci - специалист
Битака май само е в събота...
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: