https://www.lidl.de/de/parkside-perform ... ageSize=36
Цената там е само 60 евро (по-малко от 120лв) а на нас тук ни искат 190лв - ...?? не виждам да има някаква разлика хмм
ако има такава разлика в цените само затова няма да си го купя сега

нед дек 02, 2018 11:42 pmjujo_si написа: ЗдравейтеДоста народ имаха проблени с тези Скилове, потърси из форумите. Слабото им място е едно полиамидно зъбно колело, като се изрони, отиваш на нов мотор.
Трябва да си взема винтоверт за в къщи,
винаги се налага за нещо,
какво мислите за тази оферта на Лидл
A958E983-83CF-49A4-863C-92648E87EC37.jpeg
и дали тя или Skil винтоверт с кабел
Skil Energy Line F0156221AD, 0.9 A, 1600 об/мин, 2 нива на скорост
10AAC651-9837-456A-9872-0FD6689F3377.png
е по добре
съб дек 15, 2018 2:25 pmcholev написа: Имам лидъския в първия вариант. Развали ми се патронника и му заварих обикновен накрайник шестостенен. + е че е с регулируем момент. Ползвам за контакти и други подобни, където се иска малък момент. (произведена е от ейнхел-пише го на етикета)Това не го знаех - за лидълския с чупещата ли става дума това регулация на върт. момент? Май трябваше да си го взема предния месец - беше и с битове, не че си нямам де. Това 5Nm едва ли е реално, като гледам конкурентите.
Имам и рапидфайера 3.6 - по мощна и с батерия, която не зареждам с месеци и всички битове вътре. По ми се нрави, но момента не се регулира (няма степени). Рапидфайера скоро го пускаха.
съб дек 15, 2018 2:25 pmcholev написа: Имам лидъския в първия вариант.Tози с фенерчето отдолу ли? Па аз доста време го ползвах и случайно разбрах за фенерчето.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: