Аз знам, че каймата за пълнене трябва да престои 24 часа на студено/хладно/, като се премесва поне 2-3 пъти през това време. После се пълни.




пон дек 03, 2018 9:36 pmfilmatoplo написа:По-яваш с винцето, че да остане и за гирляндитеВисят си на пръта -сега чакане поне 20 дена
![]()
глът малко винце
.
нед дек 09, 2018 2:49 pmfilmatoplo написа:Капни малко бяло винце в подправките, да стане на кашица и мажи.Спешно -2 парчета рибица ги държах в марината с едра сол 12 часа ,изплакнах с вода и ги подсуших .Спешно -от тук нататък с какво да ги овалвам
![]()
Приготвих -червен пипер ,чубрица и черен пипер , трябва ли още нещо
![]()
![]()
Не можах да чакам и навалях мръвките в подправкитеобаче как лепите чубрицата по месото
![]()
изглежда съм го пресушил повече от нужното
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: