Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:? Минус ли ,при нас е топло -днес ще стане +7 гр .
stridata - специалист
Може ли да се подпалят пелетите в бункера? Някъде из Фейсбук мернах съвети да не се слагали пелетите в правени дървени бункери, че можело да се запалят? Аз доколкото разбрах има защита за такова връщане, а и шнека не избутва ли всичко?
gnt69 - майстор
пон дек 03, 2018 9:46 amfilmatoplo написа:
При вас може и да стане ама при нас -8. Чак комина отвътре е замръзнал.
andy_forresite - майстор
пон дек 03, 2018 9:46 amfilmatoplo написа:
С пуловер ли си?
http://prikachi.com/images.php?images/168/9452168T.jpg
tihomir123 - специалист
нед дек 02, 2018 2:31 pmico_3 написа:
Може ли да кажете как най коректно да си изчисля разхода за 24 часа?Благодаря предварително.
Вдигаш бидон на кантар и зареждаш 50,60 кг.пелети след 24 часа би трябвало да ти покаже разликата
ico_3 - специалист
Моя експеримент приключи точно 3 чувала 45 кг за 24 часа горелката е грейко rb20 на Viadrus U22 6 секции повдигнат на кутия.Отоплявам къща на 2 етажа плюс бойлер 150 лт не знам каква е квадратурата с 5 см външна изолация пвц дограма двоен стъклопакет с обикновено стъкло на горния етаж имам и вътрешна изолация 2 см фибран а таваните гипс картон и вата.Горелката гори от 6 сутринта до 9 вечерта 23 градуса от 9 до 6 20 градуса.
losh1 - помощник
Здрасти, някаква алтернатива на шпаклата при борбата с нагара има ли.Нещо механизирано или телена четка.
tihomir123 - специалист
вт дек 04, 2018 6:25 amlosh1 написа:
Здрасти, някаква алтернатива на шпаклата при борбата с нагара има ли.Нещо механизирано или телена четка.
Шлосерска пила широка
andy_forresite - майстор
Тихия, с какви обороти горят пелетите при теб?
tihomir123 - специалист
вт дек 04, 2018 8:29 amandy_forresite написа:
Тихия, с какви обороти горят пелетите при теб?
При мен котела работи на автоматичен режим на 60°С работи само на Мощност 1 и вентилатора е на 42% 1060 об.мин.мощности 2 и 3 са само при палене,а там са съответно на 3-та 49%-1380,1400 об. на 2-ра 1150,1200об. слънчогледови пелети

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: