В чичо Гугъл има всякаква информация ,включително и там излизат нашите теми по въпросите -само потърси .Когато не съм на обект -уча почти през цялото време ,и клипове гледам до заспиване
 В чичо Гугъл има всякаква информация ,включително и там излизат нашите теми по въпросите -само потърси .Когато не съм на обект -уча почти през цялото време ,и клипове гледам до заспиване   учудвам се на някой с 2 поста как питат без да прочетат или погледнат .Ей го днес ме интересуваше дали на Екаспар камината датчика е NTC  -прерових всичко ,звънях тук там и открих че е такъв
 учудвам се на някой с 2 поста как питат без да прочетат или погледнат .Ей го днес ме интересуваше дали на Екаспар камината датчика е NTC  -прерових всичко ,звънях тук там и открих че е такъв   .Между временно някой пита как да си увеличи газовия котел -и това открих ама няма да му кажа че ще гръмне
 .Между временно някой пита как да си увеличи газовия котел -и това открих ама няма да му кажа че ще гръмне  
.gif)

За въздуха -ако помпата е на студената вода може да ти дърпа от някой обезвъздушител или връзка
 За въздуха -ако помпата е на студената вода може да ти дърпа от някой обезвъздушител или връзка