• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
С батериите нещата са следните:
Внимание ценна информация- вадиме моливи и записваме. :-D
10.8в 12в компернас с малко рез тук там по пластмасата повечето съвместими
гризли 12в с тях не. (винтоверта с махащ се патронник и малкия шлайф 76мм). Тука чакаме зеге 12в.
18в серията съвместима с 20в перфоратор. (батериите съвместими с увеличение ач 2.0 срещу 1.5) имам 2 х 1.5 18 и 1 20 2ач от перфоратора и ги менкам без ядове. една 18в даде фира. 2014г производство
20в пабс20д2 не съвместим с 18в и следващите х20 (издънка пълна- грешен грешен ход)- затова него и 16в мислех да ги махам ама още чудя, щот малко ползвани от 2017г
х20в серия самостоятелна
перформънс серия самостоятелна
ben84 - специалист
Ако се е съживила подозрително бързо, значи бърже ше умре. :goodman:
EDI - майстор
Тя вече е умряла, само рита със сетни сили. :-D Циркуляра взе ли го някой, заслужава си парите на пръв поглед.
fore - майстор
пон дек 03, 2018 2:22 pmcholev написа:
Като знам цифрите на безчеткови ъглошлайфа и 5ач, баш много им обърнах внимание :-D (160 лв батерия + 100лв зарядно :-D )
Гушнах едно шлайфче.. Отлично изглежда- дизайн. virtex-a, по спомен обясняваше, че уредите не трябва да са красиви (за инвертор ставаше дума преди година две). Аз обаче твърдо съм на мнението на А.П.Чехов-
В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли
и аз да допълня- и неговия ъглошлайф :)
Удобно стои, красиво изглежда- барнат отвсякъде. Към него взех и дисковете за 6лв. В кутията има място за тях.
Обръщаме внимание на диска- надписа за първи път обратно на металната лента на диска. т.е. поставяме с надписа към нас.
Някой да сподели от кога са батериите- моята е 8.2017- заряда едно деление. метнах на зарядното
Същата ситуация и в нашият Лидл - по 2 броя от шлайфа и циркуляра в 7.30. Взех единият шлайф за колекцията и ми станаха 4.
Батерията на 1 деление и е от 8.2017 cholev ! Клати се леко в гнездото на машината при поставяне което ме дразни. Дизайна е нищо особено ! Даже е щета. Като беше разредена и стоя цял ден в багажника на колата въртеше на 5к оборота и мислех да го връщам, но после като заредих у нас до край и се развъртя на мах. Звука е отвратителен, но поне влач 125мм диск и е 5 Ач батерията, което ме спря да го разкарам.

За кутията- тотална щета ! Някой малоумен инженер конструктор я е проектирал. Тъста я видя на базата и вика - толкова огромна за тоя малък флекс. Аз бих допълнил и супер нефункционална. Нестига че не може да се сложи предпазтеля на диска в друго положение освен заводското, ами и с диск изобщо не става да се прибере флекса. Понеже Идиота проектирал кутията е оставил место в края на кутията за полу-кръг. :prayer: Место за втора батерия ЙОК....... :prayer:

cholev я обясни за тия дискове как е правилно да се поставят, че аз винаги ги слагам картинката да се вижда, а черната страна към предпазителя.
пишман_майстор - майстор
Диска се слага препоръчително с тенекията към вътрешната шайба. Не се гледа етикета от коя страна е.
Значи шлайфа е нищо особено....добре.
batVenci - специалист
Преди малко шлайфа го свалиха от брошурата. Значи са реализирали големи продажби...
cholev - майстор
пон дек 03, 2018 9:12 pmfore написа:
..
... Дизайна е нищо особено ! Даже е щета. .... Звука е отвратителен, но поне влач 125мм диск и е 5 Ач батерията, което ме спря да го разкарам.
..Понеже Идиота проектирал кутията е оставил место в края на кутията за полу-кръг. :prayer: Место за втора батерия ЙОК....... :prayer:

cholev я обясни за тия дискове как е правилно да се поставят, че аз винаги ги слагам картинката да се вижда, а черната страна към предпазителя.
Дизайна ме кефи, звука си е ок. Току що понеже и х20 и перформънса съм ги качил вътре под твое твърдение ги въртях за тест. Жената уплашено пита какво правиш :-D . Звука мене поне по ме кефи от стария вариант, дизайна и качеството на изработка, удобството в пъти.
Теглото е еднакво- около 2.6кила с батерия и диск. Ключа на безчетковия стои в спомагателната дръжка- яко.
Както е казал пишмана диска с железото към шпиндела и да допълня да избегнеме масова грешка с преззатягане на гайката. Гайката трябва да се стяга съвсем леко. Не със сила. Някой даже стягат само на ръка.
kozl - майстор
Батерията вибрира към корпуса. Съпружката отсече, не само бръмчи, а и смърди и да го разходя към гаража. На мен ми не смърди оти преди година ми се затри обонянието след некакво грипче и още не моем да надушвам миризми.
Уви батареята другото ми Лидъл инструмент не мое да върти. Па са омотали шлиците да нема заменяемост.
Дата на батареята 08.2017
cholev - майстор
Да допълня за шлайфа:
Има мега якия плавен старт (soft start) и мега якото настройване предпазителя без инструмент- просто въртене на ръка
На нищо не мирише.
Звука от трите 125 ел, х20 115 и перформънса, перформънса и тих и приятен. Ама виждаме колегата форка други реди. Е така е, когато нещо е субективно. Затова отваряме юзер гайдите и четеме
pws25- ниво сила звук 91дб мощност логаритмична 102дб
х20- ниво сила звук 89дб мощност 100дб
перформънса- ниво сила звук 68,7дб мощност 79,7дб

Ами нещата и от измерванията са очевадни- баси 20децибела не бяха ли 10 пъти разлика.
ESPACE - майстор
вт дек 04, 2018 7:11 pmcholev написа:
Има мега якия плавен старт
Имам едно Спарки дето има също такъв мега як плавен старт. Толкова плавен че ми иде да го ударя в земята докато го чакам да се развърти. :lol:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: