вт дек 04, 2018 5:28 pmxaumahata написа: Производството да го наречем най-общо е за вероконсултирай си градусите с химик-технолога, да не ти се пречесе "верото", така че 16-18 градуса са достатъчни.

вт дек 04, 2018 8:55 pmfilmatoplo написа: Шефе изтегли въпросите от тук -ясно че твоя обект си иска специалисти на место как си требе - изключая Направи сам ,тук ще разискваме като на женския пазар -това ако ти върши работа
 преди време за лична употреба останах много доволен от потребителите тук, тъй като ми се подсказаха идеи, които специалистите не се сетиха да ми предложат и поради тази причина реших да се пробвам и сега. А и всеки форум си е говорилня като "женския пазар" и в това няма нищо лошо ако в крайна сметка човека открива полезни неща
 преди време за лична употреба останах много доволен от потребителите тук, тъй като ми се подсказаха идеи, които специалистите не се сетиха да ми предложат и поради тази причина реших да се пробвам и сега. А и всеки форум си е говорилня като "женския пазар" и в това няма нищо лошо ако в крайна сметка човека открива полезни неща  .
. 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: