ср дек 05, 2018 4:33 pmrnk написа:С три години гаранция ли е винтоверта?И за България важи ли?ср дек 05, 2018 1:57 pmcholev написа:Имам въпросния винтоверт от около 2 месеца, поръчах си го от Германия. Взех си го за непрофесионална работа в къщи на вилата. Мога да кажа само, че всичко от клипчето на италианеца (в поста по-горе) си е така. Доста мощен си е, макар и да не съм го мъчил много (завивал съм в дървени греди и по дебели и дълги винтове,дупчил съм теракот и тънки бетонни плочи с него, въпреки че няма удар), и се справя добре. От начало се бях изненадал от странния звук който издава (на клипчето на италианеца се чува добре), но явно такива са моделите с безчетков мотор. Приятелят ми има зеления модел, сравнихме ги, малко по лек и балансиран ми се струва PERFORMANCE.ср дек 05, 2018 12:47 pmacronym написа: Акумулаторната бормашина в събота, макар и по-скъпа от немския Лидъл, заслужава ли си цената?Ами никой не го е имал досега, разчитай на клиповете, а отзивите там са 6+.
Блазни ме безчетковото моторче, металния патронник (който според един клип който гледах в тубата няма почти никакво биене) и доста сериозния въртящ момент.
Чудя се дали да ходя в събота на навалицата![]()
Италиянеца
Наистина съм съгласен с него- красива машина.
Ако толкова се чудиш, ползвай следния подход. Не отиваш сутринта, а след обед и ако са свършили не си купуваш, а ако има взимаш![]()
Онлайн лидала дава 2г.,а за performance не открих инфо.