пет дек 07, 2018 10:08 amGreykoExp50RB50 написа:Сега ще направя някоя снимка не определени части по системата(макар,че няма много "неща")пет дек 07, 2018 8:57 amfilmatoplo написа: Ама още ли не си сменил главата ,моля те да прочета следното -Пичове смених главата и нещата са вече нормални и тн т .Реалния проблем е,че е уникално топло по стаите,Т на водата постоянно е 61гр. и работи постоянно на Р1 и по-рядко на Р2(смисъл мисля,че по-икономично от това неможе(в съотношение на разход,Т на водата и Т в сградата),даже са намалени на макс радиаторите ,а някои са изключени.![]()
И главния въпрос за цялата ситуация:При смяна на главата или с комплект 20/20кв.,кое от трите неща реално ще се променят(разход,Т на водата няма да се промени,или Т по стаите),защото пак казвам и сега двете неща се постигат лесно (разход (ако работи постоянно)и топло по стаите),но ако се спира по таймер гори много докато направи пак Т на водата!
Моля за по конкретно и лесно/разбираемо обяснение .Не ме е срам никак даже,че питам постоянно(може и глупави въпроси),защото това е единствения начин нещата да се подобрят!
Незнам всъщност аз ли немога да обясня цялата ситуация или...нз.С конденза в котела вече ясно-на ниска Тна водата Ъпсурт да се кара!
Поздрави!
Прикачен файл:
1.jpg (75.56 KиБ) Видяна 1989 пъти
Прикачен файл:
2.jpg (76.66 KиБ) Видяна 1989 пъти
Прикачен файл:
3.jpg (64.26 KиБ) Видяна 1989 пъти
Прикачен файл:
4.jpg (67.42 KиБ) Видяна 1989 пъти
Прикачен файл:
5.jpg (33.08 KиБ) Видяна 1989 пъти