• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
съб дек 08, 2018 4:52 pmnikolson написа:
съб дек 08, 2018 2:03 pmcholev написа:
Райбера нали професионален затова с 2 батерии, а ако си купиш перформънса, може да си вземеш 2 броя с две батерии :-D и да ти останат 100кинта за един перфоратор :-D
500 кинта е цената на вЪрт + ъглошлайф на райБера. С 2х4 Ач батерии, а болгарката е 1400 вата, с рег. на оборотите. Затуй парясвай бакалията и си земай райБ.
Как и да ги сметам се съм към бакалията. И на райбера и на парксайда винтоверта брушлес съм виждал само на картинка- райберския изглежда в сравнение като 'грозното пате' . Ама държа шлайфа перформънс в ръка- по единия имам представа
болгарката на ток колко да струва пе-шейсе лева- нека да е 100
една батерия 4ач от х20 50лв- сигурен съм по добра от райберската. перформанса 5ач-90-100лв
гранд тотал
парксайдския перформънс 200лв + батерия 5ач 90-нека 100 + 100 за шлайф на ток тотал=400 е па пак съм 100кинта на +
jujo_si - специалист
Не вярвах че ще има глупци които да купят на 190 при положение че може да се вземе от германия на 135
Тук трябваше да има бойкот и другия Лидл път да пуснат не само достатъчно бройки а и да е на цена под немската
За съжаление сега Лидл ще продължат да издевателствуват над нас
cholev - майстор
съб дек 08, 2018 9:24 pmjujo_si написа:
Не вярвах че ще има глупци които да купят на 190 при положение че може да се вземе от германия на 135
И аз така си мислех и изгорех. Глупците кат не следят интернет и изкупиха брройките на загуба. :-D
съб дек 08, 2018 9:24 pmjujo_si написа:
... не само достатъчно бройки а и да е на цена под немската
За съжаление сега Лидл ще продължат да издевателствуват над нас
Тука съм съгласен. Предлагам и по ниска цена и касиерката да направи свирка при покупката :-D
grizan1980 - специалист
Няма да е само Лидъл ...... В най бедната държава в Европа и всички се бъзикат с народа..... То като в казана на Ада ..... защо пред българския няма дявол ..... защото който тръгне нагоре , другите го дърпат надолу....
nikolov333 - майстор
Щото няма конкуренция между веригите, а клиентите са будали и са им "в кърпа вързани".. За това и политиците ни е..бават от иляда години..
Virtex - майстор
съб дек 08, 2018 8:57 pmcholev написа:
Ама държа шлайфа перформънс в ръка
специално това като изпълнение на външен вид да го хвалиш... Но нищо, като излезнат новите версии ще им се радваш повече догодина :razz:
сигурен съм по добра от райберската
Ясно е колко си сигурен - защото сънуваш лидълските неща непрекъснато...
Stoyanov/Krasimir - напреднал
При мен винтовертите бяха 3 сутринта отидох 10 мин преди да отворят имаше двама преди мен ама в 8часа дойдоха още 3-4 , викам си няма да се излагам да бягам ама като отвориха вратите не бях виждал дядка на 67-70 г да бяга така та и аз хукнах и се домогнаха до последния :) . Много приятна машинка доста лека , мощна и удобна. Взех я от тук защото имах ваучери които да пръсна иначе и аз може би щях да търся някакъв начин да си я взема от немския онлайн магазин . Някой ако знае някаква врътка как от тука можем да си поръчваме да каже как става .
nikolson - майстор
болгарката на ток колко да струва пе-шейсе лева- нека да е 100 - 1400 W с реглаж едва ли 100,-https://ferm24.de/elektrowerkzeuge/wink ... 125mm.html
една батерия 4ач от х20 50лв- сигурен съм по добра от райберската. перформанса 5ач-90-100лвгранд тотал
парксайдския перформънс 200лв + батерия 5ач 90-нека 100 (питай, дали е 100лв - https://www.lidl.de/de/parkside-perform ... b2/p259842 да прибавим 30%) + 100 за шлайф на ток тотал=400 е па пак съм 100кинта на +
gnt69 - майстор
съб дек 08, 2018 11:49 pmStoyanov/Krasimir написа:
Някой ако знае някаква врътка как от тука можем да си поръчваме да каже как става .
Правиш си регистрация в габко. После си правиш регистрация в немския лидъл. Харесваш си нещо и го купуваш като казваш за адрес на доставка адреса на габко в Германия. След седмица или две е при теб в Бг, срещу 3.40 лева на кило. Става и за лидъл и за ибей и за каквато се сетиш доставка. Просто го купуваш онлайн и го пращаш на адреса. :partyman:
sstefanov - майстор
Писано е много пъти как става доставка от Германия. Търсете бе, хора!
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: