• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
Stoyanov/Krasimir - напреднал
нед дек 09, 2018 12:20 amgnt69 написа:
съб дек 08, 2018 11:49 pmStoyanov/Krasimir написа:
Някой ако знае някаква врътка как от тука можем да си поръчваме да каже как става .
Правиш си регистрация в габко. После си правиш регистрация в немския лидъл. Харесваш си нещо и го купуваш като казваш за адрес на доставка адреса на габко в Германия. След седмица или две е при теб в Бг, срещу 3.40 лева на кило. Става и за лидъл и за ибей и за каквато се сетиш доставка. Просто го купуваш онлайн и го пращаш на адреса. :partyman:
В случая това май е приложимо за столицата понеже складовете на габко са там , но ако си от друг град как можеш да предвижиш стоката до теб ? :?
gnt69 - майстор
нед дек 09, 2018 8:50 amStoyanov/Krasimir написа:
В случая това май е приложимо за столицата понеже складовете на габко са там , но ако си от друг град как можеш да предвижиш стоката до теб ? :?
За цяла България е приложимо, после ти я пращат с куриер.
Virtex - майстор
И пак идва близо до цената тук.

Само че се изпуска голямата тръпка да тичаш в хранителен магазин за инструменти. Което явно се харесва и затова се практикува често тук. Но пък от другата страна трябва да има далавера, врътка и други подобни истори...дилемата е голяма :)
EDI - майстор
Иначе живота ще е скучен.Вчера отивам до Лидъл да си купя граница, гледам има 4 циркуляра, винтоверти не видях.Купих си един диск за циркуляр за 8 лева, да не съм капо. :-D Само трите адаптера вътре са толкоз пари.
gnt69 - майстор
нед дек 09, 2018 10:12 amVirtex написа:
И пак идва близо до цената тук.
Само че се изпуска голямата тръпка да тичаш в хранителен магазин за инструменти. Което явно се харесва и затова се практикува често тук. Но пък от другата страна трябва да има далавера, врътка и други подобни истори...дилемата е голяма :)
Аз пък имам чувството че Лидъл са пичове и ще отговорят на търсенето като докарат до седмица две много бройки за да не остане никой ненакичен за коледа и нова година. Все пак идат празници и на коледа стават чудеса. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 09, 2018 10:27 amgnt69 написа:

... идат празници и на коледа стават чудеса. :partyman:
:partyman:
Svezar - специалист
Личи си,че са били много малко бройки за цялата страна,извода правя въз основа на това ,че няма нито една обява в OLX за такава машина,мераклийте да изкарат по 20-30лв от препродажба не са успели да купят :-D
cholev - майстор
съб дек 08, 2018 11:45 pmVirtex написа:
...

Ясно е колко си сигурен - защото сънуваш лидълските неща непрекъснато...
Е и. Нещо против. :?
Сигурен съм, защото от 30 батерии една 18в 2014г е дала фира и най старата 10.8в 2011г дава признаци (зарежда се много бавно, но работи)
Всичко останало бачка като ново :rock:
muhala - майстор
Здравейте,

Току що пробвах за първи път такера, който си бях купил преди време. Голяма сила е. :roll: :)
Virtex - майстор
нед дек 09, 2018 2:41 pmcholev написа:
Е и. Нещо против. :?
Сигурен съм, защото от 30 батерии една 18в 2014г е дала фира и най старата 10.8в 2011г дава признаци (зарежда се много бавно, но работи)
Всичко останало бачка като ново :rock:
Против нямам, но не разбирам защо се пускат разни слухове базирани на фенщината ? Нито си притежавал други уреди, нито си ги пробвал, за да твърдиш, че понеже при теб парксайд издържат, това значи, че другите ще се развалят по-рано.

Логиката ти е "желязна", като всеки един друг случай.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: