Не си давам контролера
. Ама да попитам, какви са минималните настройки в режим BMG.В момента я карам с подаване 1.2 секунди, вентилатор 20% и цикъл 70 секунди.

пон дек 10, 2018 10:11 amandy_forresite написа: Имате си четири ама ползвате 2Ползвам 3 с напълно еднакви стойности. 3х1 не е равно на 3 при мене, а на 1....
... Ще вдигнете цената на тези стари платки друг път, хах.
...
пон дек 10, 2018 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: ...Оня ден, в мъглата, гледам падат неизгорели пелети...Аа, а оня ден, га питАх за настройки за мъгла, ти са смя.
пон дек 10, 2018 1:40 pmandy_forresite написа:За стаен термостат не съм мислил изобщо. Мислех да е само на главите. Мисля, че при мен лоша шега ми играе комина макар и с клапа. Все пак над мен са още 8 ет. и този правия комин. На р1 - 1217-1214 оборота. Когато е в поддържане трябва ли да има горене. Отчита осветеност 170. Предполагам доизградят. И съответно вдига още 2градуса.пон дек 10, 2018 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: ...Оня ден, в мъглата, гледам падат неизгорели пелети...Аа, а оня ден, га питАх за настройки за мъгла, ти са смя.
Zig, както си гори с копчето enter прецъкваш докато в долния ляв ъгъл на дисплея се появят 4 цифри завършващи с rpm. Там се сменява датата, осветеността, настроената температура, температура БГВ и оборотите на вентилатора. Сега май навсякъде е топличко като за 10.12. (7 градуса е при мен) и затова е стигнала до "поддържане". Мислил ли си за стаен термостат за такова меко време? Може и нещо по часове да измислиш (чрез таймерите).
пон дек 10, 2018 1:50 pmzig_77 написа: ... лоша шега ми играе комина макар и с клапа. Все пак над мен са още 8 ет. и този правия комин. .... Когато е в поддържане трябва ли да има горене. Отчита осветеност 170. Предполагам доизградят. И съответно вдига още 2градуса.Клапата съм я настроил на минимум 10 Ра , етаж и таван над котела, не съм разбрал за проблем, мисля че няма. На тия 8 етажа, над теб, не им ли влияе и на тях клапата? Всъщност ти манипулираш тягата на целия комин. Представям си как е горял без клапа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: