Не, че и твоя разход е нещо супер, ама неговия е направо невъзможен
. Туй би трябвало да са над 100 кила бе, тая камина може ли да изгори толкова? 

ср дек 12, 2018 8:42 amburner написа: Не знам с какъв термометър мериш, но аз през лятото при 26 градуса си пускам климатика. Сега при температура над 24 градуса вече става трудно за дишане. И никак не се чувствам добре, когато изляза от 25 на минус 5. Но всеки си знае. Особено ако си се намръзнал през деня, вечер имаш нужда от по-топло.През деня бачкам на комп в голямо помещение на има няма 16-18гр
ср дек 12, 2018 1:52 amLazarGanev написа: Не, че и твоя разход е нещо супер, ама неговия е направо невъзможенБункера му ловел чувал и нещо си там а той го приспособил да лови 7 каза че секи ден го чисти. Туй би трябвало да са над 100 кила бе, тая камина може ли да изгори толкова?
![]()
ср дек 12, 2018 10:29 amall4all написа:Я го питай какво е приспособил на тоя ЕкоСпар, ако може снимка..ср дек 12, 2018 1:52 amLazarGanev написа: Не, че и твоя разход е нещо супер, ама неговия е направо невъзможенБункера му ловел чувал и нещо си там а той го приспособил да лови 7 каза че секи ден го чисти. Туй би трябвало да са над 100 кила бе, тая камина може ли да изгори толкова?
![]()
и зарежда
Комшията ми от съседната улица пък миналата зима изгори 9 тона дървестнии той отоплява 160 кв къща
ср дек 12, 2018 10:38 amfilmatoplo написа: Кажи му да минава на ток -по евтино ще му излизаТой го знае преди тва беше на климатици.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: