Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Това е ясно и правилно -но как ще се развият стъпките по ремонта на платката -всеки ще иска да се плати .
krapchev_ - напреднал
вт дек 11, 2018 10:50 pmbig_brother написа:
Не знам дали тук е мястото,но ми се скапа контролера на Бижуто и съм на зор.Енергото са виновни-пуснали са ми две фази и компютъра леко се разтопи.От фирмата не ми признават гаранцията.Интересувам се спешно-ако някой знае откъде да си купя и колко струва дънната платка заедно с екрана,защото и той е поразен.
https://www.naturela-bg.com/bg/contacts/
Кактоо и по-долу са споменали Натурела са производител на контролера, така че най добре е да се свържеш с тях и да видиш какви са вариантите и кой те устройва. Не е лош вариант и да се "стоплят" отношенията с Грейко.
filmatoplo - майстор
:) Аз не разбрах с кой е кавгата -с дистрибутора или с Грейко .Аз лично платих 400 лв за пострадали платки на клиенти -и трите горелки бяха на по 1 месец -не знам какво направиха от Енергото -поставих въпроса в завода -не ми приеха оплакванията :wink: И за да не стоят на студено клиентите и да не ми се осира името -си платих аз :wink:
burner - специалист
ср дек 12, 2018 10:31 amfilmatoplo написа:
Това е ясно и правилно -но как ще се развият стъпките по ремонта на платката -всеки ще иска да се плати .
Пострадалият си плаща с лични средства, като иска фактура за всичко - части, труд, доставки... После представя документите в Енергото и след няколко дни те превеждат парите в банковата му сметка. Това е изпитано от мен. Интересно беше, че те оставиха на външна ремонтна фирма да ми оцени колко ми струва пералнята, защото тя не можеше да бъде поправена. Никой не си направи труда да проверява и оспорва нашата оценка. Климатиците ми имаха повреди за няколкостотин лева - свалиха от тях всичко, топлообменниците само останаха. Изгорели платки, управление на мотори. Колегата не пише нищо, вероятно е изпуснал срока за Енергото, или не може да докаже вредата. Абе напоследък доста хора търсят помощ тук, а после какво е станало - ни гък, ни мък.
Emoooo - специалист
Здравейте и от мен. Бижуто си работи като часовник, само дето нямам WiFi модулчето. Сигурно е писано ама не ми се врътка сега, две малки въпросчета. Колко струва и могали да я пускам и спирам от работа примерно. Ще съм благодарен за отговорите.
filmatoplo - майстор
Можеш от всякъде да я пускаш чрез WI-FI :wink: цената е относително понятие :wink:
slaviyakov - специалист
чет дек 13, 2018 8:16 amEmoooo написа:
Здравейте и от мен. Бижуто си работи като часовник, само дето нямам WiFi модулчето. Сигурно е писано ама не ми се врътка сега, две малки въпросчета. Колко струва и могали да я пускам и спирам от работа примерно. Ще съм благодарен за отговорите.
цената е 90лв
Emoooo - специалист
Благодаря за отговорите.
martolk - специалист
Колеги, някон ъпдейтвал ли е софтуера и ако да как става? Има ли вариант директно през wifi? Необходим ли е въобще ъпдейт?
filmatoplo - майстор
През Вай-фай може да се коригират неща .

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: