• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kolev_k - специалист
чет дек 13, 2018 1:32 amlov написа:
Що всички си мислят че като е зима и на всякъде е заледено то и влагата във въздуха трябва да е много. Е да де ама точно когато температурите са ниски количеството вода във въздуха е изключително ниско.
Задавали ли сте си въпроса що прането съхне нищо че има сняг и всичко е заледено. Тоест на всякъде вода бол.
Двете ти изречения много си противоречат.През есента и зимата що има мъгли?Щото влагата от горните слоеве на атмосферата кондензира и пада ниско долу.А прането съхне и при минусови температури поради физичния ефект сублимация.Така че и леда и снега през зимата също се изпаряват и влагата се задържа ниско до земята.Т.Е.когато е студено влажността е много по-голяма.
ninovr - напреднал
ср дек 12, 2018 9:33 pmplamen6703 написа:
Имаш малък хладилник, но нямаш малки букви и препинателни знаци да ги ползваш като пишеш :wink:
Нищо не сменяй, изключи хладилника от контакта до лятото, а зимата ползвай кухнята за охладител, иначе ще изпаднеш в трудното положение, да "ремонтираш" здрав хладилник :-D !
Успехи! :partyman:
майсторе че ти не знам името ти по граматика ли ще ме изпитваш благодарим та нема накъде за тъпотията ти да изключа хладилника до лятото ако имаш малко мозък поучи човек а не давай акъл МАЙСТОР БИЛ!!!!!!
lov - майстор
Колев това че виждаш мъглата не означава нищо. А всъщност трябва да си наясно защо слиза на долу и да си наясно какво е точка на оросяване. Повярвай ми не си противореча. Я вземи и намери диаграмата на Молиер и ми кажи какво количество вода има в кубичен метър въздух при температура 10 градуса и съответно при 25 и една и съща относителна влажност. Да кажем 60% и при двете.
А сублимация е особен процес и не му е тук сега мястото да го ръчкаме.
hidrazin - майстор
чет дек 13, 2018 12:25 pmninovr написа:
майсторе че ти не знам името ти по граматика ли ще ме изпитваш благодарим та нема накъде за тъпотията ти да изключа хладилника до лятото ако имаш малко мозък поучи човек а не давай акъл МАЙСТОР БИЛ!!!!!!
Тук никой не обича неграмотници. Осен малки букви съществуват и препинателни знаци, не само удивителни.
Прибери си хладилника на топло. От тая "марка" най-често предлагат от клас N - за температура от 16 до 32 градуса.
Извън тези температури не се гарантира нормална работа и при ниски температури хладилника си спира.
Прикачен файл:
Хладилник Crown.jpg
Хладилник Crown.jpg (68.5 KиБ) Видяна 779 пъти

:partyman:
P.S. Има вариант да се излъже (евентуално) ама с този "език" и отношение едва ли някой ще те светне.
  • 1
  • 2

Тема "ВЪПРОС ЗА ХЛАДИЛНИК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: