• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Да опитам да отговоря общо.
италианеца е Рикардо от клипа , който пуснах. Много печен пич. Има субтитри на български.
Шлайфчето 76мм си има свойто предазначение и не е да реже винкел 40х40х4
За какво ги ползвам 118броя- не ги ползвам, а им се радвам :razz:
85мм циркуляра 12в още не са го пускали- но резачката на клони флорабест с батерия 10.8 1.5ач бая дърво срязва преди да издъхне, така че не разбирам какъв е проблема.
а оберфрезата често я пускат - имам 2 броя една на ръка една на маса.
muhala - майстор
пет дек 14, 2018 8:46 pmnautilus33 написа:
За оберфрезата някакви мнения? И колко често я пускат, понеже мисля тази година за втори път я има? Питам защото ми хареса като цена, но тъй като няма да я ползвам в следващата година, мисля да я купя по-нататък, яко я пускат често.
Купувам я в понеделник. Заплюх си я преди месец още в немския лидъл. Поне този път цената е като в немския лидъл.
hakama - специалист
Привет,
Искам да си взема акумулаторна отвертка за вкъщи 3,6 или 4 и нещо волта - главно за мебели, и евентуално нещо по уредите да завия/отвия. И за резерва (понякога ми взимат винтоверта)
Имам 12 волтов 22 нютона, както и бормашина. Но ме сърбят ръцете за един малък, работих с такъв на село...
Тук го пускаха наскоро за 35лв с някакви битове, по-изгодно от това дали ще има (може и от някой сайт)?
В К-нд е имало на 50% някакъв...
Има ли нещо по-мощно до 30-40лв
3,6V maximal 5 Nm :shock: 1.5Ah
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-st ... d4/p280032
Гледам че боша е двойно по-скъп и се доближа като характеристики

Чупещата дръжка плюс ли е?
---------------------
Стари аку- ъглошлайф (зеления) добър ли е (115мм)? С 4Ач колко мин деяни? Или да заложа на новата серия?
plamen6703 - майстор
Скоро /до 10-ина дни/ в "Конрад" ще пуснат акумулаторна отвертка с Li-Ion батерия и цената ще е около и под 30 лв. това е артикулния номер 801095, под който ще се вижда в сайта като я пуснат. :partyman:
nikolov333 - майстор
Ползвам една такава от време на време за инсталацията на контакти и ключове... Върши ми работа и не я зареждам често, но за мебелите предпочитам големия верт..
cholev - майстор
За мебели 12в или рапидфайера 3.6. За контакти да 3.6 от въпроса заради регулируемия момент
hakama - специалист
съб дек 15, 2018 2:21 pmplamen6703 написа:
Скоро /до 10-ина дни/ в "Конрад" ще пуснат акумулаторна отвертка с Li-Ion батерия и цената ще е около и под 30 лв. това е артикулния номер 801095, под който ще се вижда в сайта като я пуснат. :partyman:
Имаш ли някакви спец-ии?
На кое викате Рапидфайер 3.6
cholev - майстор
съб дек 15, 2018 2:41 pmhakama написа:
..
На кое викате Рапидфайер 3.6

Италианеца ще покаже

Virtex - майстор
На това
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-sc ... a1/p282596
и това
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... b1/p243370
батериите заменяеми ли са ?

Другият вариант е 20V, но там изглеждат по-тежки нещата ( Чолев ако може да каже как са 12V спрямо 18V ) като "комплект"
hakama - специалист
Иначе предния месец този ли пускаха - и има ли шанс да наличен още? Доста се търкаляха. Само въртящата дръжка ме притеснява, но е с повече опции така.
Рапидхайъра не ме влече с тези барабани.

Пък ако Конрад пуснат нещо подобно (което ме съмнява да е на нивото на парксайд), ще помисля за връщане. А и 3г са си 3г. :-D
Някой взе ли телескопа 70/700мм
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: