• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
comunikator - специалист
Нямаше голям интерес днес въпреки огромния асортимент.
Взех фрезата на първа четене изглежда добре компактна е но е тежичка.
Взех я с идеята да фрезовам инцидентно алуминиеви врати дали ще стане е друг въпрос. Лошо е че няма куфар сега ще трябва да си търся подходящ куфар.
Взех и зегето с идеята да стане батерията на стария 10.8в винтоверт колкото и чудно за мен батериите се комбинират идеално 👌
cholev - майстор
пон дек 17, 2018 9:11 amradius написа:
Чакай и аз да питам, че само плюя :-D
Стойката дали е по-удобна от райдърската например? Едната има менгеме, но пък другата е с променлива височина, което ми се струва по-удобно. Лошото е че трябва на чифт да се купуват.
Аз на райдерската съм метнал герунга.
А тази от лидъл ги позлвах за рязане осб-та като правих подове и стени. Доста удобно за тази цел.

Изображение
radius - майстор
Мерси Чолев ( под секрет ще ти кажа, че и аз имам лидълски герунг :razz: ), явно не си купувал на чифт.
И друго да питам. Тия стойки имайки предвид че тежат 3 кг. и нямат диагонали, доколко са устойчиви в показаното направление? Предполагам са много скръбни
Прикачен файл:
raider1.jpg
raider1.jpg (29.56 KиБ) Видяна 2268 пъти
gnt69 - майстор
пон дек 17, 2018 9:11 amradius написа:
Чакай и аз да питам, че само плюя :-D
Стойката дали е по-удобна от райдърската например? Едната има менгеме, но пък другата е с променлива височина, което ми се струва по-удобно. Лошото е че трябва на чифт да се купуват.
Те тез различни работи бре, едното е работна маса а другото е стойка с променлива височина. :partyman:
radius - майстор
Аз го приемам повече като стойка, че много му малки плотовете. А и с тоя разкрач, трябва да стоиш на разстояние от плота. Но все пак, май е по-универсално това райдърското.
hakama - специалист
Аз имам Powerfix с менгемето...даже някъде и под 30лв я гледах (за 35 я взех) - не знам тази повдигащата защо е толкова по-скъпа...
Иска ми се да имам още една подпиралка за баланс, но не ми се даваха тогава още 35лв - вссе си мисля че с малко дървен материал ще си го направя, но въпроса е да не заема място после.
ralev - специалист
Колко е работната широчина на Лидълската сойка

Прикачен файл

stoika lidl.jpg
stoika lidl.jpg (94.64 KиБ) Видяна 2119 пъти
cholev - майстор
пон дек 17, 2018 1:07 pmralev написа:
Колко е работната широчина на Лидълската сойка
Ще я премеря довечера (ако се сетя) (примерно около метър), но не виждам за какво ти е този размер. Реално може да слагаш детайл от 1мм до няколко метра. На мойта снимка виждаме осб 3 2.40 х 1.20м. Какво пречи да е 2.40 х 2.40 например?
radius - майстор
На мен ми се струва по-универсално да имам масата, така че ще търся 2 маси.
nautilus33 - майстор
пет дек 14, 2018 10:35 pmmuhala написа:
пет дек 14, 2018 8:46 pmnautilus33 написа:
За оберфрезата някакви мнения? И колко често я пускат, понеже мисля тази година за втори път я има? Питам защото ми хареса като цена, но тъй като няма да я ползвам в следващата година, мисля да я купя по-нататък, яко я пускат често.
Купувам я в понеделник. Заплюх си я преди месец още в немския лидъл. Поне този път цената е като в немския лидъл.
Еми кажи доволен ли си като я тестваш, да знам да я купувам ли като я пуснат другия път. Защото вариантите ми са или тази, или да додам 60-70лв отгоре и да взема втора ръка Bosch Gof 900 или 1300.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: