• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
Djack - специалист
Днес като взех правия шлайф, ми мина нещо през главата! Дали не мога от него да си спретна един мини вибратор за бетон! 6мм. жило за цангата, кожуха със скоба за тялото, а самия вибратор се прави лесно! Дали ще се получи? Говоря за дребни неща, като стъпки и ивици от бетон! Примерно жилото ще е дълго 50-60см.
ZEDYCUS - майстор
:prayer: Евала, разбрах къде е грешката, не била в инструмента, а в ползвателя. Виноват ще се коригирам, не може да критикувам марката. Като силата е в бързите обороти, за чий са турнали реглаж?(риторичен е)
Да не съм пълен офтопик, взех избивачите(Пробивните инструменти по описание) добри са. :mrgreen:
Djack
Днес като взех правия шлайф, ми мина нещо през главата! Дали не мога от него да си спретна един мини вибратор за бетон! 6мм. жило за цангата, кожуха със скоба за тялото, а самия вибратор се прави лесно! Дали ще се получи? Говоря за дребни неща, като стъпки и ивици от бетон! Примерно жилото ще е дълго 50-60см.
Ще е страшен вибратор, но мини. За едно бордюрче ще стане. :lol:
https://www.ebay.de/itm/Betonruttler-Ru ... :rk:1:pf:0Трябва ти едно такова, само 80лв. Дори то не тръгва добре, за таз цена толкоз.
Изображение
Последна промяна от ZEDYCUS на пон дек 17, 2018 9:21 pm, променено общо 1 път.
batVenci - специалист
Гледам слагат патронник 13 мм на ъглошлайф с регулиране на оборотите. За целта на патронника му нарязват резба 14 мм на струг, за да няма биене, като го навият на ъглошлайфа. Според мен този вариант е по удачен от въпросния прав шлайф...
plamen6703 - майстор
Въпросният прав шлайф изобщо не става за вибратор за бетон :-D !
Djack - специалист
Най-вероятно няма да стане, ама днес се присетих и споделям!

п.п. Зедикус, има още 39 евра доставка брат, иначе щях да го полазя на мига! ;-)
ZEDYCUS - майстор
plamen6703
Въпросният прав шлайф изобщо не става за вибратор за бетон :-D !
:-D Прав си, за нищо не става.

Джак за доставка ще дадеш още 21 лв до бг. Толкоз дадох преди месец, два за 7кг, на кило по 3 лв . Има Габко, габиеле и др, дето доставят от немция потърси в нета.
EDI - майстор
Егати 500-те вата, дето ги спирате с ръка. :lol: А жената обеща да ми купи две стеги.Не, че нямам, скоро купих 4 прекрасни стеги 610 мм за 18 лева едната, ама да има, че все не стигат.
fore - майстор
Почвам да тренирам от днес да спирам с ръка настолният шмиргел на Спарки който е 520 вата и тежи 20 кила. Ако го спра го продавам ! :) :prayer:

Правият шлайф е трепач ! Върши отлична работа. И за фина и за груба работа. Трябва само оператора да може да го управлява.
Неуместно е да се сравняват 500 вата на малък прав шлайф и на настолен шмиргел примерно...........
Последна промяна от fore на пон дек 17, 2018 10:18 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
Нека не надценяваме този вид шлайфове, за груба работа не стават и за груба работа си има друг вид инструменти :wink: ! :partyman:
EDI - майстор
Сравнявам с 380 вата прав шлайф БОШ, ела да го спреш.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: